2009. június 4., csütörtök

Ho-ho-ho-hó

Annyira megmelengette a szívem, amikor hazaérve (hazasántikálva) kinyitottam a levelezésem, meg a blogom és találtam egy nagy halom jókívánságot, sőt, Zsuzsi SMS-t is küldött és mondhatom, hogy az elmúlt 1 hónap stressze miatt , meg a túlreagálás miatt, de mégiscsak ezen a ponton sajdul meg az ember szíve, csordul ki a könnye.
És dicséretes lett ez is, nem hiszem el sem ezt, sem azt, hogy túl vagyok rajta, de majd szépen este elpakolok mindent (Zsuzsi!) és felrakom a képet arról a táskáról, amit a konzulensemnek reggel fél 7-kor fejeztem be, de most, most alszom egyet.

Lányok, amint mondtam, nem akarok erről majd nagyon írni, mostantól más témák és más képek lesznek, varrni fogok, meg nagy döntéseket hozni, meg nyitni a Meskán, ZM-nek aranyérmet adok a nyakába, találkozom a barátaimmal és azt olvasom, amit én szeretnék.
És ha fel is vesznek az egyetemre, halasztok, mert kinyúltam. Élvezni akarom a családom, a kutyám, a karácsonyt. És bár az informális csatornán nagyon rossz hírek jöttek a munkahelyről, nem érdekel, mert a józan eszem és a lelki egyensúlyom megtartása mindennél fontosabb.

Köszönöm a biztatást, meglátjátok, milyen is vagyok igaziból. Remélem, maradtok velem.

Már csak az hiányzik: Igaz hívetek... :o)


23 megjegyzés:

  1. Sok szeretettel gratulálok, és kívánom, hogy mihamarabb élvezni tudd a szabadságot!:o) Kellemes varrogatást, olvasást és családozást, pihenést kívánok. ;o)

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok, és nagyon-nagyon jó pihenést-olvasást-varrást (és mincent amit szeretnél) kívánok!

    VálaszTörlés
  3. "Élvezni akarom a családom, a kutyám, a karácsonyt... a józan eszem és a lelki egyensúlyom megtartása mindennél fontosabb."
    El sem tudod kèpzelni, mennyire orultem ezeknek a szavaknak!!! Es termèszetesen hatalmas gratulàciò!

    VálaszTörlés
  4. Na jól van, szuper vagy, de most aztán ezerrel pihi!!!! :* :)))

    VálaszTörlés
  5. Maradunk! Nagyon ügyes vagy. Támogatom a terveidet a harmonikus és nem a lestrapált Zazi fenntartására, minden, minden jót neked! (mindezt csak suttogtam, fel ne ébredj:))

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok! ... persze ezt mi tudtuk, hogy Neked menni fog... Még ha néha bizonytalan is voltál. Igazán megérdemled a varrást és a feltöltődést!

    VálaszTörlés
  7. Nagyszerű ! Persze mi ezt úgyis tudtuk :-D Aludj egy jót és lassíts !

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok! :)
    Emlékszem, mikor 2 és fél év után végre azt olvashattam, amihez kedvem volt, időnként megmagyarázhatatlan lelkiismeret furdálás lett úrrá rajtam és csak idővel jöttem rá, hogy nincs alapja, hisz már nem az egyik tankönyvemet hagytam ott érte! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagy ölelést innen is !
    Pihenj sokat és tartalmasan ;)

    VálaszTörlés
  10. Nagy gratula :) tuttam ám én ezt!

    VálaszTörlés
  11. Juhéjjjjj :DDD! Gratula, és én is csak csatlakozni tudok, az "éntudtamámezt" körhöz :D! Pihizz, lazulj, érezd jól magad!

    VálaszTörlés
  12. Gratula!
    Egyetem???!!!! Ejha!

    VálaszTörlés
  13. Bár nem szoktam kommentelni nálad, de olvasni igen, és ismeretlenül is végig izgultam/drukkoltam veled/érted az elmúlt heteket.:-) Gratulálok! Csodálatos eredmény!
    És őszintén bevallom neked, egy icipicit irigy is vagyok, mert nekem 3 hetem van még vissza az érzésig, hogy végre csak azzal foglalkozhassam, amivel szeretnék.:-)
    Szóval, jó neked!:-) De megdolgoztál azért, hogy most ilyen könnyű lehess, és csodás munka volt!:-)

    VálaszTörlés
  14. Pihenj , lazulj, csináld a semmit
    egy ideig, megérdemled.
    És csak aztán kezdj varrni is.

    VálaszTörlés
  15. Ölelek minden bejegyzőt, melengeti is a szívem.

    VálaszTörlés
  16. Pillanatnyi kétségem sem volt afelől, hogy sikerül:) Gratulálok!
    Most pihenj sokat, és aztán folytatódhat a life-long learning intézményes vagy nem intézményes formában.

    VálaszTörlés
  17. Csatlakozom a többiekhez. Meglátod, milyen jó lesz azt csinálni, amihez kedved van. :)
    És gratulálok.

    VálaszTörlés
  18. Veled örülök :) Gratulálok!

    VálaszTörlés
  19. Húha, pár napig nem olvasok blogokat, és rögtön történik valami fontos! Gratulálok és nagyon örülök. Annak is, hogy jól sikerült, annak is, hogy túl vagy rajta. Gondtalan nyarat nektek!

    VálaszTörlés