2009. március 31., kedd

Most magamnak

Nem nagy cucc (ami meg így nem is igaz, mert elég nagy, hiszen a gazdája is az-egyelőre!), de még a nyelvem is kidugtam készítés közben, annyira koncentráltam, hogy minden ott és úgy legyen, ahol és ahogyan lennie kell. Csak egy szoknya, még mindig szürke, de legalább már nem fekete.
A kék blézeremmel szerintem nagyon jó lesz. Felhívnám a figyelmet arra a fotóra, amelyet a Burdában látni szokott "stílustippünk"-kel jelöltem, mert a porszem most is bekerült a gépezetbe, nem lévén itthon szürke szalag. Ez azért mégiscsak kell, mielőtt azt hinném, hogy ez már tökéletes.

It's not difficult thing but during the sewing I was putting my tongua out because of the concentration. It's only a grey skirt, not black any more. It suits my blue jacket. Although I tried to sew a perfect skirt of course I couldn't manage it: you can see I used green ribbon instead of grey- I didn't have ribbon in any other colour. This green ribbon takes care of not to think too much of myself. :o)


8 megjegyzés:

  1. Szép lett! És legalább Te varrtál bele akasztót, én rendszerint elfelejtem....Nagyon jó a táskád is, saját??
    Írtam mailt.

    VálaszTörlés
  2. Sosem varrtam még akasztót bele, de most nagyon figyeltem. :o
    Táska? Dehogy, turkáltam.
    Válaszoltam!

    VálaszTörlés
  3. Ez a szoknya nagyon tetszik. Burdàs?
    A szalag szine pont olyan mint a zakòè, ugye direkt? Hàt persze, hogy direkt. Làtszik, hogy odafigyeltèl a rèszletekre.
    Igy szoktàk a hires divathàzakban is.
    :-))))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett!Sajnos az akasztó az nálam is lemarad...

    VálaszTörlés
  5. Hát, persze, Katica... :o)Direkt olyan. Azt azért elmondom, hogy a blézer kék, a szalag meg zöld, csak így dobta a gép...:o)
    A minta egyébként Burdás, de nem újságból való, hanem azokból az egyesével csomagoltakból való, amelyeket könyvből lehet kiválasztani. A száma: 8102. De ez Neked nem jó, ez pufiknak való. :o)

    Mamis, én sem.... ez az első eset. :o)

    VálaszTörlés
  6. Jó az összeállítás, szép lett a szoknya. Ez olyan natúr színű darab, amit sok mindennel lehet majd hordani.

    VálaszTörlés
  7. Szép szoknya! El tudnám képzelni mintás lenvászonból is!

    VálaszTörlés
  8. Majonéznek igaza van, mert éppen a semleges színe miatt szinte mindenhez jó, ami praktikus. Jelzem, van egy ugyanilyen szürke, de mintás része is, abból valami blézerféle készül-majd.

    Millie, neked meg abban van igazad, hogy milyen jó lenne mintásból is, látod, nekem ilyen eszembe sem jut. Egyébként úton a csomagod...:o)

    VálaszTörlés