2009. március 28., szombat

Megértem ezt is

Úszni mindig is szerettem, az egyetlen sport, ami örömet okoz. Sport- persze, a magam fürdővendég stílusában. Viszont soha nem volt úszószemüvegem, valahogy ez kimaradt az életemből. 41 éves koromban kaptam az elsőt, ZM már nem bírta nézni, ahogy prüszkölök, meggyőzött, hogy minőségileg magasabb kategória az ezzel való úszás. :o)

Most az úszósapka-úszószemüveg párosítással a fejemen úgy nézek ki, mint egy igazán profi úszó- persze nyaktól felfelé. Viszont be kellett látnom, hogy egészen más, tényleg. Az orvosom javaslata alapján járunk úszni, és most először élveztem az úszást, szerintem a kiegészítő felszerelésem miatt.

A kép nem engem ábrázol, én sokkal jobb vagyok. :o)

Swimming is the only one sport-activity I like doing. But I have never had swimming-glasses , they were out of my life. Yesterday ZM bought me a pair because he couldn't see further how I can swimm without them. :o) He promised me it would be a higher quality of swimming- I couldn't believe but really he is right, of course!

My appearance is similar to a professional swimming champion- above my neck. The photo wasn't taken of me... I am better, much better. :o)))))


9 megjegyzés:

  1. Az úszással és a szemüveggel is ugyanígy vagyok :) Szemüveggel új dimenzió nyílt meg előttem, de ezzel együtt elkezdtek zavarni a hátam mögött úszó hímnemű egyedek.

    VálaszTörlés
  2. A szembejövő lábak és karok mondjuk viccesek. :o)

    VálaszTörlés
  3. Én huszonévesen tanultam meg víz alatt úszni, addig mindig kint volt a fejem és az úszás végére görcs volt a nyakamban. :) Akkor vettem úszószemüveget is és azóta öröm az úszás. És hát igen, érdekes a látvány a víz alatt. :D

    VálaszTörlés
  4. Egészen más élmény, már ma visszamennék. :o))))

    VálaszTörlés
  5. Az csak természetes, hogy Te jobb vagy az életben is!
    Simon úr telefonja:
    Simon János
    9900 Körmend, Németújvár u 34
    Telefon:94/594-154
    Szerintem ez csak munkaidőben müködik!

    VálaszTörlés
  6. Akkor én vagyok a kivétel, én nem tudom megszokni a szemüveget. Zavar. Vállalom inkább az aznapi piros szemet. Mert a klórt annyira azért nem szereti a szemem.
    A Balatonátúszásra elvittem azért a biztonság kedvéért,az mégiscsak 2,5 óra, feltettem a homlokomra, és ott is maradt - meg a nyoma is, úgy barnult le a homlokom mire átértem, hogy volt rajta 2 fehér karika :-) Ez vicces volt nagyon! Aztán első utunk gyógyszertárba vezetett szemcseppért, de legközelebb sem venném fel.

    VálaszTörlés
  7. Mariann, köszönöm, ezt próbáltam, de nem értem el, igaz, szombat volt. :o(

    Violoni, ez érdekes, én is azt hittem, hogy azzal nem is lehet úszni... aztán meg... :o)
    Az idei Balaton-átúszáson én is gondolkodom. Megnéztelek volna a 2 piros karikával, bár el tudlak képzelni is... :o))))))))

    VálaszTörlés
  8. hajrá,ha szerencséd lesz és szép az idő, "csak" unalmas egy idő után,de nem kell belehalni.
    ha én is megyek,randizunk a startnál?

    VálaszTörlés
  9. Naná. Csak még egy kicsit edzem magam. :o)

    VálaszTörlés