2008. december 3., szerda

Végre...

Most egy kicsit megnyugodtam, mert varrni ugyan nem varrtam meg azokat a kiszabott dolgokat, amelyek naponta emlékeztetnek a közelgő ünnepre, viszont 4 dolgozatomat befejeztem, ami nem kis teljesítménynek számít a szűkre szabott időm tükrében. Hát, kérem szépen, ezek a remekművek születtek:

- összehasonlító andragógia:Magyarország és Románia felnőttképzési rendszerének minden részletre kiterjedő elemzése (18 oldal)
- kulturális marketing: egy induló kulturális vállalkozás üzleti terve, tokkal- vonóval(27 oldal)
- oktatásmarketing: akkreditált képzések összehasonlító elemzése (6 oldal)
- válságmenedzsment (8 oldal)

Még egy laza 30 oldalas kutatás ("Településem önkormányzata által fenntartott művelődési intézmények arculatvizsgálata a kulturális antropológia szemszögéből"), amit a köv. hét elején le kell adnom- aztán jöhetnek a szakdolgozatok. Még a végén megírom őket. :o)


10 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Éééééés, most, hogy eme lelki tehertől megszabadultál, jöhet a kreatívkodás...:)))

    VálaszTörlés
  2. Hú, ez nem semmi! Azért ne vidd túlzásba! Nekem is két diplomám van, de 10-12 oldalnál hosszabb házi dolgozatot sosem írtam. Vagy ennyire szereted ezeket a témákat? További sok erőt!

    VálaszTörlés
  3. Hajrá Zaza! Szakdolgozatra fel!:-)

    VálaszTörlés
  4. Léda! Ennyit kell. :(

    Mindenkinek köszönöm, mondom, még a végén megírom őket.... :))))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ügyes vagy :). De pontosabban, miről szól az első dolgozatod (Románia és Magyarország felnőttképzésének összehasonlítása)? Az egyetemi tanítás vagy magánkurzusok...? vagy..?

    VálaszTörlés
  6. A f.képzés elsősorban nem az iskolarendszerű képzésekről, oktatásokról szól, hanem pl. arról, hogyan alkalmazkodott a változó (akár gazdasági) körülményekhez az adott társadalom. A legegyszerűbb ezt talán a lifelong learning kifejezéssel magyarázni.(élethossziglan tartó tanulás, nálunk is aktuális a dolog). nem biztos, hogy jól mondtam el, kérdezz, felelek mindenre...

    VálaszTörlés
  7. Jaj, ne... Ilyenkor év végén már vidámabb dolgokról kellene beszélgetni! :-)))
    Minden elismerésem a Tiéd!

    VálaszTörlés
  8. Ez vidám!!! Én annak szántam legalábbis, mert óriási megkönnyebbülés ez is. Komolyan nem sajnálni kell most, hanem örülni velem, hogy ezt letudtam... Mert én, én nagyon örülök!

    VálaszTörlés
  9. Ja de jó! Ha ekkora lendületben vagy, könnyebb nekilátni a szakdolgozatnak is! Drukkolok:-)

    VálaszTörlés
  10. Kastanie, de édes vagy... Így legyen!

    VálaszTörlés