2008. december 23., kedd

Munkanap

Azért az mégis csak hihetetlen, hogy amikor már a város (ország, világ) fele nem dolgozik, mert süti a bejglit, meg főzi a halászlevet, meg beállítja a karácsonyfát a talpba, meg egyáltalán, mondjuk jól kialussza magát, szóval, hogy akkor én az elenyésző kisebbséghez tartozom, akik még mindig bent vannak a dolgozóban. Ami ennél is jobb vagy éppen hihetetlen, hogy így néz ki az asztalom.


És ez nem rendetlenség, még ha annak is tűnik, hanem ez az elvégzendő feladatok írásos megnyilvánulása....
Egyébként nehogy sajnáljatok, mert nem azért írom és nem azért mutatom be, hanem csak azért, hogy egy kis életképet mutassak be, ilyetén módon is közelebb kerüljünk egymás életéhez. Már ha valaki közel akar ehhez kerülni. :o)

Természetesen nem vagyok egyedül, s ami a jó, hogy a társaság jobbik fele húzza az igáz, így aztán van nevetés is, meg vidámkodás is, meg zene is. És ez így van jól...




8 megjegyzés:

  1. A 21.század,amitől menekülnék.....Sok erőt neked!

    VálaszTörlés
  2. De aranyosan írtál! Olyan jó, hogy van erőd, humorod ehhez (is)! :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Rita, a Magyar Posta is dolgozik, úgyhogy megérkezett a csomagod. Alig kapok levegőt, annyira szép és annyira nemes és annyira minden! Nagyon nagyon köszönöm! Még sosem volt ennyire szép naplókönyvem ennyire szép borítóval. Minden részletet imádok rajta, a kis gombos könyvjelzőt, a ceruzatartót! Hamarosan meg is írom a blogomban... Egyébként pedig a kézírásunk kísértetiesen hasonlít. :) Én is örülök, hogy így egymásra akadtunk! Áldott karácsonyt neked és családodnak!

    VálaszTörlés
  4. :)))))
    Jó kapni( hozzászólást Mammkától és Lédától) és jó adni (Anyahajónak)...

    VálaszTörlés
  5. Én is dolgozni fogok, bolti sütit eszünk, csak a bevásárlást nem tudtam kihagyni. Hát, még mindig jobb, mint amilyen munka nélkül lenne. :-P

    VálaszTörlés
  6. Akárhogy is: Boldog karácsonyt Neked és Családodnak!

    VálaszTörlés
  7. Én is csak nem rég értem haza... Egyébként csúúúcs a nyuszkó a monitorodnál, nálam már tavaszt idéz (és én azt úgy, de úgy várom már...:))

    Remélem lassan már hazafelé készülődsz, szeretnék Neked és a szeretteidnek nagyon boldog, áldott karácsonyt kívánni!!

    VálaszTörlés