2008. október 22., szerda

PC

Az úgy volt kérem szépen, hogy olvasgattam a kipécézgetésről, és titokban arra gondoltam, engem biztosan senki nem is fog kipécézni, meg úgysem, és soha. Mert olyan jó kis kör ez, és én ide már nem is férek be. És nem is baj, meg különben is, nem is érdekel. Közben meg olvastam a mindenfélét, s majd a szívem szakadt meg. Egy kis Nemecsek- szindróma, na.
Ezzel már el is mondtam a 7-ből egyet, hogy én milyen is vagyok. De ez még nem számít ám!
Aztán hamar jött a meghívás, akkor meg arra gondoltam, hogy biztos már betelt a kör, a lányok nem akarnak ismételgetni, hát akkor legyek én. Aztán meg jött még egy, és most meg itten nagy pirulva elmondom, kik akarnak engem (engem!):
Katafolt
Mammka
Márta néni
KicsiKató
F.Gina (jelzem, itt valami gubanc lehet, mert a blogodban nem találtam magam, ellenben megjegyzésként jött a PC- szerintem összekeversz, de most már engem kapsz... :):)

Milyen is vagyok én? Röviden nehéz lesz, de essünk neki, jó móka lesz visszaolvasni, főleg holnap.

1. Hívő keresztyén. Nem vallásos, hívő. Krisztus az én Megváltóm- hiszem és vallom. Mellesleg református. Ez meghatározza az életem.

2. Piszok rendetlen nő. Erről a házunk is tehet, mindent elnyel, s amikor kedve van, kidobja magából. Sajnos, az iroda is kezd ilyenné válni. Lehet, hogy én vagyok a háttérben?

3. Kávé- sokszor, sok tejjel, fahéjjal. Sok gyomorsavval. De szeretem és a 100 alatti vérnyomásomnak kell is- jó kis duma, mi? De igaz!

4. Ez most hosszabb lesz: 3 lányunk van, a legnagyobb éppen elkezdte az egyetemet. 20 évesen jött Zsófi (majd Luca és Virág), s én itthon voltam velük 15 évet. Mint egy ősanya. Aztán most mást adott nekem az Úr, most meg repkedek, meg prezentációkat tartok, meg szervezkedem, meg mindenfélét csinálok. Nagyon megváltozott az életem, és ez is én vagyok, s még szeretem is! Csak néha a lelkem nem bírja követni a változásokat, mindig lemarad valahol.

5. Jaj, ez már az ötödik... Későn érő típus vagyok, most járok főiskolára, de most aztán 2 szakot egyszerre. :) Ha minden igaz, idén diplomás leszek, el sem hiszem. 2 nyelvvizsgám viszont van. :)

6. A párom: szobrász- grafikus. Sokat dolgozott Meloccoval. Egyszer írok róla egy bejegyzést, s teszek fel képeket szobrokról, képekről. Minden reggel felkel velem fél 6-kor, hogy igazi kakaót főzzön nekem, minden este megmasszírozza a lábam, elnézi a rendetlenséget, mindig bátorít, segít. De nem ezért szeretem, ez csak a hozadék. Hanem miért is? Felette nagy titok ez. :)) De már 21 éve az.

7. Valami hihetetlenül izgulós típus vagyok, de ezt palástolom, aki viszont ismer, az látja rajtam. Gyomorsav, meg ilyesmi. Ez a remek önbizalomhiányommal kapcsolatos, egyszer már csak elmegyek valami okos emberhez, hogy neveljen már meg, csak hát 40 évesen azért ez már gáz. Mindenesetre komoly gondokat okoz nekem, sajnos.

Vége? Jaj, de kár, még annyi fontosat el szerettem volna mondani. De nem baj, majd apránként adagolom, akkor nem fáj.

A helyzet az, hogy én meg mindenkire kiváncsi vagyok, főleg, mert személyesen Mariannt ismerem csak, így aztán kit írjak be? Ráadásul sokat be is jelöltek már, többször is. Az engem jelölőkről ne is szóljak... faltam a soraitokat!

Hát, legyen:
Anyahajó
Székely Kati
Jucuu
36évi
Ledanna
Arcencil
Patchwitch

16 megjegyzés:

  1. És a 7 pontos beszámolás???:))

    VálaszTörlés
  2. Én is Téged választottalak, de láttam, hogy már Katafolt írt neked, ezért írtam Nyitrai Katit, aztán láttam, hogy őt meg Elizanikó, aztán már nem keresgéltem :)))

    VálaszTörlés
  3. Én már tegnap sorra kerültem. Mindenesetre köszi, hogy engem választottál:)

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen, hamarosan megírom. :) Csak mindig ott a probléma, hogy kinek is menjen tovább, amikor már annyian voltak. Na sebaj, majd kitalálom.

    VálaszTörlés
  5. Üdítő volt a soraidat olvasni!!! Nem is rossz játék ez!!!:)
    Rokonlélek vagy sok szempontból.:)))

    VálaszTörlés
  6. Ezt már én is észrevettem, mammka....:)

    VálaszTörlés
  7. Közben rájöttem, hogy a képzavaromat az okozta, hogy mindenhol zazálea néven futsz, de patchwork40 néven írsz alá.Ez biztosan a lánykori neved :))) Szóval a saját blogom bejegyzéséből (P40) belinkeltek, aztán nem találtam, kinek kell szólnom. Mire rájöttem, addig már ki lettél pécézve, ezért jelöltem mást . Tiszteletteljes kérés : Nem lehetnél mindenhol zazálea ? Ugyanis, ha máshoz írsz megjegyzést, hirtelen nem tudunk hová tenni. Én legalábbis. Puszi

    VálaszTörlés
  8. Hát én most megpróbáltam átállítani a profilomat, nem tudom, mi lesz belőle... :) Én sem tudom néha magam hová tenni, de rajtam a névcsere sem segít... :):):)

    VálaszTörlés
  9. Az irányítópultban profil szerkesztése, megjelenített név.
    Persze, csak ha átírnád ! De szerintem sokkal személyesebb, mint a p40.

    VálaszTörlés
  10. Jó kis vallomás sikeredett :-),rendetlen-izgulós-református-4o,ez mind én is vagyok...

    láthatóan tetszett neked is a játék,gurítani kellene neked soron kívül egy üveggolyót,az is jó játék volt :-)

    VálaszTörlés
  11. Ha visszanézel hozzám, találtam igazi tökös képet is, így már teljesen gömbölyű a dolog. Örülök a névcserédnek.

    VálaszTörlés
  12. Katafolt! Talán ezért is olvassuk egymást szívesen... több emberrel találtam már lelki rokonságot, van is nagy öröm!:):)

    VálaszTörlés
  13. Ez a jó a blogozásban...Te kerested Ginánál a tök-tutoriált?Voila:

    http://blog-patchwork.over-blog.com/article-3263015.html

    VálaszTörlés