2008. október 24., péntek

Karácsony

Annyira megörültem Gina karácsonyi díszeinek, hogy magam is készítettem néhány dolgot. Ezek még nem a tökös változatok, de mindenképpen ő inspirált a készülődésre...
Van 1-2 csillag, közte a kedvencem, a kajla. :O)

Ezenkívül van egy félkész (!) karácsonyi faliképem, valamelyik év karácsonyára találtam ki. Én mindig kicsiben kezdek, aztán azt sem fejezem be. Most már jó lenne valami olyat mutatni, ami el is készült. :( Még a végén azt hiszitek, ilyen rendetlen vagyok... :O)

Tulajdonképpen csak egy kis tűzés kellene, meg a szél.De mindig mire ide eljutok, jobban izgat valami új. Nem véletlenül írtam már erről a ... hogy is mondjam... hiányosságomról.

13 megjegyzés:

  1. Főleg az ólomkeretes kép tetszik, szuper!!! Milyen vastag vatelint terveztél bele?:)

    VálaszTörlés
  2. Na, ilyen kérdéseket ne tégy fel, most bányásztam elő valahonnan...
    Egyébként van benne, nem vastag, olyan vékonyka, akkor könnyebb kézzel tűzni. Olyan mostohasorsa van némelyik faliképnek nálam, kitalálom, megvalósítom valameddig... aztán előveszek egy újabb ötletet. Ezen hogyan lehetne változtatni?... A gyerekeim ilyet csinálnának...

    VálaszTörlés
  3. Tényleg a kajla a legjobb !
    Örülök, hogy legalább ezeket befejezted ! Bár a képekről én is mesélhetnék...

    VálaszTörlés
  4. Nekem mindegyik nagyon tetszik!!! Milyen jó lenne csillagokat gyártani!

    VálaszTörlés
  5. Azért is érdemes a félkészeket mutogatni,mert aztán alig várod,hogy feltehesd a blogra a készet!

    VálaszTörlés
  6. Katafolt, ez tetszik, nagyon optimista vagy! Bár így lenne...

    VálaszTörlés
  7. Jó, mesélek ! Nekem is van jó pár befejezetlen képem. Az idea hozzájuk :azért nem fejezem be, mert ha a technikáját tanítom, látni kell a vasalást :))Így nincs lelkiismeret furdalásom.

    VálaszTörlés
  8. Nekem a legnagyobb csillag tetszik a legjobban, amúgy mindenik jó...és olyan karácsoyi hangulatom lett tőlük, már érzem a fahéj, narancs és kávé illatát... :))

    VálaszTörlés
  9. Amennyiben nem tanítasz technikát, mint Gina, csak be kéne fejezni! Géppel tűzve a fő varrások mentén, árokban, egyenesen? Vétek, hogy a szekrényben maradjon, ha már eddig ilyen szépen megcsináltad.

    VálaszTörlés
  10. Ezkriszti! Annyira józanul írtál, hogy el is szégyelltem magam, csak be kellene fejezni...Tökéletesen igazad van! :(
    (Na, erre a szóellenőrzésem tudod, mi? RATIO- nem hiszem el:):) )

    VálaszTörlés
  11. Megadnám a címemet, lehet postázni a félkész dolgokat... főleg, ha nekem csak kicsit kell hozzátenni és lesznek csodás képeim meg mindeneim...:))))))

    VálaszTörlés
  12. Kicsikató! Nem vicc, hogy adományozok, adj címet....E-mailemre írj, találok valamit, biztos lehetsz benne... :)))

    VálaszTörlés