2014. június 5., csütörtök

emberi játszmák

És azt ismeri valaki, hogy jó, ez a nap (is) kárba veszett, pedig akartam, tényleg akartam, például akartam válaszolni 3 levélre, finomat főzni, és gondoltam én, hogy egy ablakot megpucolok, az olyan teljesíthető és mondjuk, tényleg meglocsolom a muskátlit, ma már tényleg meg - és akkor azt veszem észre, hogy este 8. Nem kell megkérdezni, hány hősi cselekedetet vittem véghez, mert megmondom. Egyet sem. De a muskátlira már gondoltam legalább. Nem baj, holnap, holnap már nagyon - nagyon összeszedem magam.
Ismeri valaki?

Mert 3 hónapja megy ez a műsor.

19 megjegyzés:

  1. Ugyanez... De még "csak" háromnegyed nyolc van! .............

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hat órakor kezdem el érezni, hoyg ennek a napnak is vége. VÉGE...

      Törlés
  2. Na, ezt ismerem.
    Jobb esetben ilyenkor még megrázhatja magát az ember, és megcsinálhat ezt-azt a listáról, menteni, ami menthető. ;o)

    VálaszTörlés
  3. Még hogy ismerem-e? Mostanában csak ezt ismerem...

    VálaszTörlés
  4. NAGYON is ismerem ezt... A rossz kedv, az egy dolog, de a tettrekészség egy másik. Az előbbi, az nem jó. De nem lehet mindig aktív az ember, én néha azt gondolom, kell néha ilyen félálomban töltött időszak is, a léleknek erre szüksége van, vagy valamire, ott a bénultságban, csöndben, befordulásban... talán ez egy természetes hullámzás, és így talán nem is annyira rossz, csak más elvárásaink vannak magunkkal szemben.... (Magamat ezzel vigasztalom legalábbis, az ilyen tehetetlenül lefagyott időszakokban.) De a tartós depi, (már amikor ez épp az) az nem jó.

    VálaszTörlés
  5. Rázd meg magad, hívj vendégeket és akkor kénytelen leszel megmozdulni. Ilyenkor az ember igyekszik mindent szépen elpakolni, uram bocsá kitakarítani, kiültök a kertbe kajálni és mikor elmentek ott lesz a tiszta csendes ház, kész energiabomba. Ha rendetlenség van körülöttem nekem az elveszi az energiámat. Na mit szólsz????

    VálaszTörlés
  6. Nem, sajnos mostanában nem ismerem, mert még kicsik a gyerekeim, de majd ha végre megnőnek, akkor majd nekem is lehetnek ilyen halogatós napjaim, nagyon várom őket, mondjuk mindenképp csak depi mentesen :) Ja ás a hőstetteim főleg a mindennapos mosás, főzés takarítás, fenéktörlés stb... meglennék nélkülük:)

    VálaszTörlés
  7. és főleg rengeteg jó sok minden terveződik fejben (csak hogy legyen mit sorbavenni, hogy mi nem jött össze (már megint))

    VálaszTörlés
  8. Kellenek az ilyen napok is, hogy aztán tudjunk örülni, amikor végre elkészülünk valamivel, amit régóta halogattunk. :o)

    VálaszTörlés
  9. Ismerem. Kb. 7 éve. Időről-időre előjön. Pedig rendkívül változatos módszereket alkalmazok ellene.

    VálaszTörlés
  10. Ááááááááááááááááááá nem... nem...... :) :)

    VálaszTörlés
  11. Közeli ismerősök vagyunk az érzéssel. Azt hiszem ikertestvérek...

    VálaszTörlés
  12. Remélem, már jobb hangulatban vagy azóta, mióta ezt írtad. Viszont, ha szabad viccelődni ezzel, ha már 3 hónapja tartott ez az állapot, akkor a muskátlit már nem kell locsolni! :-D

    VálaszTörlés
  13. miért nem írsz már ide is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom megmagyarázni. talán a kedvem lohadt le, talán az íráskészségem tűnt el, tényleg nem tudom. lenne miről írni (persze), csal valahogy... magam sem értem.

      Törlés