2014. február 5., szerda

a semmi ágán ül szívem*

Nem teljesen vagyok csúcsformában, pedig még csak február van és hosszú lesz a tél, kedvesem. Minden nyögvenyelősen megy, márpedig nyögni én nagyon tudok. Ránézek feladatokra, hogy miket kell elvégeznem és becsukom az excell-t iziben, ne nyomasszon. Ránézek horgolásra / kötésre, hosszan nézem és félreteszem. Ránézek a könyvekre.. na jó, olvasni még olvasok, van remény.
Mindazonáltal minden nehezen megy, de komolyan, felöltözni sincs kedvem, képes vagyok pizsiben dolgozni, reggelizni, éljen a home-office. Fésülködésnek annyi. Ha belegondolok, harmadik napja nem fésülködtem, jó, hát nem sokat jelent, legfeljebb a tudat, de azt meg lenyomom.

Rengeteg minden idegesít, olyan nagyon komoly dolgok, hogy ki mit ír, mit mond, mit nem mond, miért nem mondja, miért mondja, arról pedig, ami az országban folyik, szólni sem kívánok. El akarok költözni. Szavazni onnan is lehet, nemdebár?  

Most éppen nincs kedvem főzni, persze, főzök, nem hal éhen Zé, csak nem esik annyira jól arra gondolnom, hogy mit főzzek. Biztosan azért, mert külön koszton vagyunk és idegesít az aranygaluska. Vaníliaöntettel.
Megint megkeresett valami cég, hogy akkor én reklámozzam őket, akarom-e. Megkérdeztem, hoyg akarnak-e évi két wellness hétvégét adni nekem, az elsőt rögtön le is tudhatjuk (profiljukba vág). Kérdezzétek meg, akartak-e válaszolni. Pedig korrumpálható stádiumban vagyok, úgy érzem.


ez meg itt képes virulni, egy virulens.




29 megjegyzés:

  1. Ilyenkor (mint általában mindenki) arra gondolok, hogy én mit is írtam, mutattam, mondtam, amin felháborodhattál.
    Megfogtam a mondandód lényegét, ugye?!?!? :))))))

    VálaszTörlés
  2. Szavazni lehet, csak nem érdemes.Rossz napok pedig vannak, neked is, másnak is.Magam pedig gyalogolok ,idestova egy hónapja, hol kedvvel, hol nélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, ha az sem lenne, még rosszabb lenne, gondoljunk erre...

      Törlés
  3. Errefelé is hasonló a helyzet, alig bírok életet lehelni magamba, pizsiben fél napig, majd valahogy túlélem a nap hátralevő részét, de darabokban Karácsony óta, talán lassan kezd összeállni a dolog (vagyis én), de még gondolkozni is megeröltető.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gondolkodni nagyon megerőltető, és nézem az órát, mikor fekhetek le. ez jól hangzik, ugye? értjük egymást. :(

      Törlés
    2. Dettó. Most pl. már egész jól állunk, mindjárt alhatok! :D

      Törlés
    3. csodálatos. és egy napnak megint annyi. ;)

      Törlés
  4. ez most ilyen de lesz jobb is. Én is nagyon tudom utálni amikor ilyenem van. Valószínűleg ennék az aranygaluskából és jobb kedvre derülnék. Jön a tavasz és szép az élet. Csakazértis. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az aranygaluskától nem lesz jobb kedvem, talán az első percben igen, de utána még rosszabb, hogy tessék, ezt sem bírtam ki. az élet szép, csak sötét. ;)

      Törlés
  5. Rita, most írtam a fb-on (asszem lájkoltad is), hogy már 51 perccel tovább van világos, mint mondjuk nov. vége-dec. eleje! Ne add fel, ne most fordulj be! :))))
    Szavazni meg csak akkor tudsz külhonból, ha közel laksz a követséghez, mert amúgy tökre ellehetlenítik a dolgokat a kint élőknek. (de az tök jó, hogy tavaly 2 milliárd eurót utaltak haza, arra jók ők ott... :( )
    én ma kezdtem az edzést, századjára újra, Szilvi küldi az edzéstervet és azt ígérte, lefutom áprilisban a 7 km-t. :) úgyhogy nekem pont ma volt jó napom, nálam a tegnap de. volt a mélypont, azt hiszem.
    Mostmár csak egy állás kéne, olyan rendes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. milyen állást szeretnél, mondd? komolyan, hátha.

      nem is a sötét, sztem nem, mert nem látom, hogy ötkor még világos van, szóval ez jó, egyszerűen iszonyat tunnyadt vagyok, kifolynak a napok a kezem közül.

      a szavazás kurvára idegesít, ezt sajnos, nem tudom szebben írni. még ez is.

      Törlés
  6. Hát ez most olyan volt mintha én írtam volna. De az tény hogy téged olvasva emeltem fel igen terjedelmesre sajnált popsimat és kezdtem el kocogni, a mozgás meg ugye elvileg boldogság hormonokat termel, hát várom a hatását. Zazi nem ismerlek személyesen, de nagyon sok erőt adtál azzal hogy írtál a futásodról. KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fenékben erős az ellátottságom nekem is, talán most valami változik. ez tök jó, mindig örülök, ha valaki azt írja, ő is nekiFUTOTT, ez oylan vice - verza, ilyenkor én is motiváltabb leszek. :)
      hajrá, Krisztina!

      Törlés
  7. És még mondja valaki, hogy nincs téli depresszió! :( A külön kosztot nagyon-nagyon megértem. Meg a pizsamás munkát is. A nem home-office előnye, hogy legalább bejön az ember, és ha már itt van, mégiscsak csinál valamit. Fésülködve. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, ebben én jó vagyok, de én BD vagyok, nekem különösen megy ez, tél sem kell hozzá, ugye :(
      igen, sztem a nem otthoni munka egyik előnye, hogy muszáj felöltözni és bemenni, akkor meg már akár jókedvvel is lehet végezni, nem? el kell mennem állásba. már csak a fésülködés miatt is.

      Törlés
    2. Na, én ma vagyok hasznavehetetlen. Pedig még a reggeli edzésre is beerőszakoltam magam. Ülök, és olvasok a gép előtt. Megfésülködve. :)

      Törlés
  8. én tegnap egész nap nem öltöztem fel, csak egy mellényt húztam a pizsamára, a hajamról ne beszéljünk. Ma nem volt a kezemben tű. Könyv sem. Szavazni, az minek? Tényleg ki kellene mozdulni, mert napok óta a postára sem kellett menni. DE semmi pánik, holnap szebb lesz :)
    De már félek is kimozdulni, nem igazán vagyok vállalható. Amúgy az én asztalomon is nyílik a jázmin. Az? DE semmi gond, úgy is jön a szívekben is a napsütés :) Ügyes vagy, erős ! Meg mi mind :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, ezt ismerem, a házból sem ki. ez szörnyű. ha a futás nem lenne, évszámra itt ücsörögnék.
      holnap szebb lesz? na, meglátom, de szavadon foglak! visszakérdezek :)

      Törlés
  9. Én voltam dolgozni. De egész délutánt R.P.könyvével töltöttem. Fekve. És nem lett jobb...:-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mit is mondhatnék? innen nézve ez oylan jónak tűnik, de ezek szerint nem. :(

      Törlés
  10. Csak adj magadnak időt, és ne bosszankodj azon, hogy most ez van. Szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bosszankodni nem magamon, hanem minden máson bosszankodom. ami majdnem olyan, mintha magamon,igen.

      Törlés
  11. az első két bekezdést (12 sor) akár én is írhattam volna. szó szerint, így, ezeket. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem mondom, hogy jajdejó, mert ez nem annyira :( legfeljebb az vigasztal minket, hoyg nem vagyunk egyedül, ugye

      Törlés
  12. Mindig elámulok, hogy mennyire hasonlítunk!
    Találtam egy megoldást a gondjainkra, nézd!
    http://make-everything-ok.com/
    (ezt muszáj volt, bocs! :-D )

    VálaszTörlés
  13. Én meg most pörgök---agyilag, de csak ott.

    Amúgy a kedvenc versem. Az egyik kedvenc.

    VálaszTörlés