2013. október 14., hétfő

szervezetfejlesztő kerestetik

Megmondom, miről van szó. Vagyok én, aki táskákat készítek és van valahol egy általam elképzelt és kitalált világ, amelyben szintén ott vannak a táskák és ott vagyok én is, de egy sokkal dinamikusabb, energikusabb, hatékonyabb, s mindeközben kiegyensúlyozottabb módon. Sajnos, ez a két világ (a valóság és a jövő) még nem találta meg a halmazok közötti uniót, átugrálni pedig állítólag tilos és roppant veszélyes.

Én nagyjából tudom, hogy mit szeretnék, szerintem fel tudom vázolni ezt az idilli jövőképet, bármikor képes vagyok nem a Földön járni, ez nem nagy cucc, de már csak a végeredményt tudom elmondani, olyan, hogy köztes lépések, meg lépcsőfokok, meg tervezés, kalkulálás, üzleti terv, beosztás, céltudatosság, valamint józanság, önfegyelem, határozottság, elszántság, meg ilyenek, ezek hiányoznak*. Mindehhez még képes vagyok reggelre új (az előző napihoz képest akár pozitív vagy negatív irányba elhajló) jövőképpel ébredni, melyhez tudok ragaszkodni is, de józan észérvek hatására visszarendeződni is. Néha meg nem. Alapvetően nem vagyok optimista, szeretek borúsan látni, a borongás nekem semmi, zsebből előhúzom kívánt pillanatban, de meggyőzhető vagyok, hoyg ez nem jó, ez különben is biznisz, kőkemény racionalitás, semmi lelki tévelygés.

Na, szóval, keresem azt az embert, aki  a csak halványan körvonalazott feladat és a határozottan rossz körülmények ellenére is úgy érzi, tud velem valamit kezdeni, bírja a csapásokat, szereti a kihívásokat, tud dacolni minden nem egészen ideálisnak mondható feltétellel, állhatatos, kitartó, konok, céltudatos, miközben nem kiabál, nem sóhajtozik, hanem kedves és aranyos és alkalomadtán spontánul küld nekem szívecskét a facebukon, de azért elég határozottan tud nemet mondani a bennem váratlanul gejzírként feltörő ötletrohamoknak is.

Az ajánlat legvonzóbb részét a végére tartogattam, miképpen a legjobb falatot az étkezés záróakkordjának, szóval, hogy fizetni nem tudok, csak természetben, ellenben ha velem zöldágra vergődik a nyertes pályázó, utána ezt referenciaként bárhol elfogadják.
(e-mailben várom a bátrakat)



* mások szerint éppen fordítva van, de én előre szóltam

13 megjegyzés:

  1. Például teutánad jöhet mihozzánk, itt van nagy káosz, viszont adnánk részesedést motiváció gyanánt.
    De számomra egy szimpla, egészen egyszerű isteni csoda is megteszi (lassan már ez tűnik a valószerűbbnek.....).

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez simán megvalósítható, ha horgolást tojásért bizniszünk közben szóba is állunk kegymással:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lizi, ne is izgass ezzel, miért vagyunk ily messze? távol és mégis közel.

      Törlés
  3. Az én Mariska nénim most eleveníti fel a kötési tudományom, jövő hétre közös diótörést szervezünk.Jössz?

    VálaszTörlés
  4. Az van, hogy nem értem, hogy pontosan miről van szó, viszont szívesen csinálnám. Van ennek értelme? :)
    Mindenesetre szmájlit meg szívecskét bármikor küldök ha erre igényed van.

    VálaszTörlés
  5. Van neked olyanod: Z. :) A természetbeni fizetés sem lesz így erkölcstelen és a többi is passzol. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mármint milyenem? ilyen emberem? és hogy az a férjem lenne? ah, nagyon nem ismersz minket, ő még nálam is rosszabb szegény. neki aztán végképp kellene valaki.


      mindenesetre alakul a történet!

      Törlés
  6. Nagyon kíváncsi vagyok, nagyon érdekel, hogy hogyan csináljátok majd, meg minden!!!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Rita, hát, nagyon hasonló cipőben vagyok én is. Nagyon érdekel a megoldásod...
    Bennem van egy olyan fantázia erről az egész fejlődésről, (amire a sikerhez szüksége lenne a magunkfajta embernek, hogy ne csak azt tudja, mit akar, hanem azt is, hogy ezt hogyan érje el...) és mindig az jut eszembe, hogy egy szakadék választ el tőle (akkor is, ha folyamatosan vannak sikerek is), de lélekben van ez a szakadék... és hogy átugrani -a tériszonyom miatt- nem merek a szakadékon, de apró lépésekben meg nem lehet ott átkelni... hát tökéletlenkedve tépelődöm ideát.
    Nagyon-nagyon kiváncsi vagyok, Te hogyan oldod meg ezt a feladatot! Szívből drukkolok, sok sikert a sikerhez!!!

    VálaszTörlés
  8. Van szervezetfejlesztői végzettségem és némi tréning, kóócs munkabolt, stb. tapasztalatom. Azt hiszem, pontosan értem, amiről írtál, szívesen segítek. Ha gondolod, üljünk le és beszélgessünk. Millie férje vagyok, megtalálsz az mperik@tvnetwork.hu címen. Jó éjt! :-)

    VálaszTörlés