2013. augusztus 25., vasárnap

káosz

Mégis ki kérte a gmail-től, hoyg rendszerezze a beérkező leveleim? Mert én biztosan nem. Mióta önkényuralom van, azóta a blogokra érkező kommentek felét nem kapom meg, mert rapszodikusan helyezi el az általa kitalált három mappa egyikében, erre pedig csak akkor derült fény, amikor véletlenül a közösségi mappára kattintottam és találtam benne érdekes leveleket. Naná, hogy megnéztem utána  a promóciósat is, de milyen jól is tettem.
A legátláthatatlanabb, de megszokott rendszer is jobban működik,  mint a könnyítésre létrehozott, ám működésképtelen rendszer.

11 megjegyzés:

 1. Szerintem is felesleges, de egyszerűen megszüntetheted, csak kattints a fülecskék melletti + jelre, és ott kell valamit ki-, vagy bepipálni, aztán máris a szokásos nézet lesz. :o)

  VálaszTörlés
 2. még mondja valaki, h nem érdemes már blogot írni! ;) köszi!

  VálaszTörlés
 3. Már érdemes blogot olvasni... :-)) Én is kiiktattam.

  VálaszTörlés
 4. Ezt élbôl kiiktattam, de az milyen genyaság már, hogy mivel nem vagyok hajlandó g+ozni, így mailboxból nem érem el a picasát. Ha a Photos-ra kattintok, feladja a g+ csatlakozó oldalt, és nincs olyan opció, hogy kösznemhaggyábékén...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hosszan gondolkodtam ezen a 2 mondaton, aztán meg azon, hogy bevalljam-e, hogy nem értem.

   Törlés
  2. Nem hinném, hogy kútba kéne ugrani miatta :) Sztem úgyis csak engem zavar

   Törlés
 5. Először én is morogtam, aztán egy kicsit pakolásztam a beérkezőket, hogy melyik levél hová is érkezzen. Most a helyére jön mindegyik ímél, a promóciókat eleve el sem nagyon szoktam olvasni, így várnak a sorukra, hogy majd egyszer szanálom őket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. és azt hogyan csináltad, hogy pakolgattad a beérkezőket? vagy nem is jól mondom?

   Törlés
 6. Pakolgatás: jobb klikk a fülre, áthelyezés másik kategóriába. :)

  VálaszTörlés
 7. Izé bocsesz, nem a fülre, hanem a levélre. És akkor attól a feladótól elvileg az összes levél abban a kategóriába megy ahova rakod.

  VálaszTörlés