2013. április 27., szombat

na, kérem szépen

Csak mondom, hogy a héten (és még nincs vége, ugyebár) kétszer voltam futni és egyszer tornáztam is norbit. Előbbiről rengeteg mondandóm van lenne, tegnap például testrész-fájdalmat váltottam és nem a tüdőm köptem ki, hanem a sípcsontom éreztem eltörni, paralel azért a tüdő is hozta a maga (rossz) formáját.Kiderült, hoyg a dacosságon kívül semmit nem csinálok jól, nem jól teszem a talpam a földre (örülök, ha egyáltalán) és nem jól lélegzem (pláne). Én akartam, hogy 2 / 2 helyett 2 /3-at, de  a Goldbach - sejtés semmi az én légzési technikám képletéhez.

Azt még nem tudom biztosan, hogy baj-e, ha a flow nekem utána jelentkezik, értem én, hoyg nem a cél, hanem az oda vezető út a fontos, csak az út nekem itt szó szerint értendő fizikai távolságot jelent és ez erősen rontja az esélyeimet. Utána viszont állati boldog vagyok,  jöhet a K2.


A norbirólmeg sokat nem tudok mondani, borzalmasan buta és jobb lenne, ha a dvd-jein meg sem szólalna, mert igen sokat ront azok élvezeti értékén, pedig egy torna nekem eleve nem bír magas pontszámmal. Ellenben ha valakinek megvan a kickbox 1., az, kérem, hogy jelentkezzen nálam. Kaptam én már az olvasóimtól meggymagozót,  rengeteg könyvet, textilt, műbőrt, dvd-ket, legutóbb pedig több lemezre kiírt mennyiségű hangoskönyvet.Éppen norbitok ne lenne? Ne keserítsetek el.

Ehhez kapcsolódva azért megmutatom ezt a táblázatot, az életszerűsége különösképpen tetszik, remélem, meggondoljátok, mit esztek, mert aztán meg fejhettek 40 percig kecskét.

Egyébként pedig karcsú testről álmodom.

31 megjegyzés:

  1. Jó ez! Látod a törődést! És ha pasid se lenne, keresnének neked. Sportos dvd-m csak Norbi van. ;o)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem. Örvendetes dolog, hogy mozogsz. Viszont, ha adhatok tanácsot... Többre mennél egy sima jogával, pilatessel, Almassy Csilla gerinctornajavl... Bár a Norbi tornát nem ismerem, de ha faj a mozgás, akkor csínján kell bánni vele. Amit láttam Norbitol, az számomra sima erő torna. De lehet, hogy nem láttam mindent.
    Szerintem egy jó úszás, biciklit es is fogyaszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze, hoyg adhatsz tanácsot:)
      a bicajozás, az fogyaszt rendesen, csak azt aztán tényleg utálom, még vízszintesen csak elmegyek, de itt nincs vízszintes terep sehol, nekem meg a legkisebb emelkedő is kiemelt kategóriás hegy, s mondom mindezt úgy, hogy a férjem minden héten felteker a Gerecsére, meg még ide-oda.

      az úszás viszont nem fogyaszt,nagyon jó a gerincnek, az izmok megnyúlnak, nagyon a léleknek, de nem fogyaszt, ezt tudom, 1,5 km-eket úsztam és egy deka nem ment le, viszont jobb lett a derekam és a hátam is..


      a norbit ki nem állom, de a helyzet az, hogy én már fogytam és izmosodtam a kickboc 1-től, nemis keveset (18 kilót), én én a tornáját bírtam, iszonyú nehéz, de látványos eredményt értem el vele, szóval,nekem az jöhet. csak le kell halkítani, mert irgalmatlan buta szegény. :)

      Törlés
    2. minden mozgás fáj, ha egyszercsak elkezdi az ember, én callentics-et csináltam régebben, egy klubba jártam, majdnem belehaltam egy- egy alakomba :)

      Törlés
    3. az "alakomba" most is belehalok, fentebb azonban az "alkalomba" haltam bele :D

      Törlés
  3. Nem fáj az, csak másképp jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. így is mondhatjuk.nekem egészen másképpen jó.:D

      Törlés
  4. Zazi, ez lenne az ? http://filmespolc.hu/norbi-fitnesskickbox1-1000kaloriasedzes2008/

    Most próbálkoztom a letöltéssel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez, ez, ez, igen!! de én nem tudtam letölteni,béna vagyok. jaj, ha te igen....! húha!

      Törlés
  5. igyekszem, de még mindig tölt. jelentkezek, ha sikerült.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bármikor is lesz, tökéletes lesz, Gyöngyöm,köszönöm!

      Törlés
  6. Nem tudom, dupla adag tiramisu elfogyasztása után hány percig kell a tyúkok alatt takarítanom.....Nálunk a tükrök igen durván elkezdtek csípőben torzítani...aggasztó...

    VálaszTörlés
  7. Az a táblázat ... szuper!
    Azt hiszem megpróbálok hízni még 5 kilót, mert akkor 2 óra mosogatás helyett 1 órát biliárdozhatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na,látod, micsoda örömek vannak :) mondjuk,az nekem furcsa, hogy hány emberre kell mosogatni, hány vendég után? mert nem mindegy. höh, pontatlanságon kaptam őket :D

      Törlés
  8. Drágám: FittVideo?
    Én hiszek Baucsek Norbinak, hogy túlsúlyosok is elkezdhetik:))) Mondjuk én T-Home videotékából kölcsönzöm ki, kemény 200 forintért.

    http://www.fitvideo.hu/

    (Egyszer kikölcsönöztünk Pannival valamiféle zumbát kezdőknek, merthogy annyira és annyian istenítik ezt az edzésformát. Hát, rég nevettünk olyan jót! Nem a mozgásformán, azon is persze, de a csaj beszéde és hangja... Rosszabb, mint Norbi:D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Julcsykám, ez a pesti lét előnye, hogy bármikor és bármit. :(
      ismerem az oldalt, ide te regisztráltál? én igen, de kellene még valami, gondolom, fizetni? hogy a lényeget kapjam :)

      Törlés
    2. Nem, nem. T-Home előfizetésünk van és ott extra szolgáltatásként házi videótékánk. Ott van FittVideo kategória is, tehát még a lakásból sem kell kilépnem. Nehogy véletlenül többet mozogjak a kelleténél...:))))

      Törlés
  9. Nnnna, megvan, Zazikám. Kissé bonyi volt a fájl kicsomagolása, mert a fene figyelte, hogy jelszó is tartozik a letöltő linkhez :) Mindegy, kénytelen voltam Apát is gyorsan felrakni az fb-re :) Mi légyen? Írjam ki DVD-re és küldjem ?

    VálaszTörlés
  10. Miért is ne tenném, Zazikám?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mondjam a címem? mert mondom azonnal! vagy még tudod? o-da-va-gyok...

      Törlés
  11. írd meg emilben, mert nem találtam meg egy korábbi borítékodat :) A DVD íródik :)

    VálaszTörlés
  12. Az vajon mennyi kalóriát éget el, hogy 10 percig röhög 54 kilós ember egy kalóriatáblázatot olvasva?
    Amúgy kickbox 2 van meg nekem és már gondoltam, hogy szívesen elcserélném valamire, amin nem Norbi beszél. Hogy milyen torna, az tkp mindegy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 100 kalóriát :D

      nekem van dvd-m, szívesen küldök,azt hiszem, B. Alexandra, képtelen vagyok csinálni, sose nem is tudtam, brutális :)

      a norbi ne beszéljen,please. a kettes valami iszonyat, tudom, nekem is az van, és az egyesen sem jobb a beszéd.

      no,küldjem?

      Törlés
    2. sőt,mást mondok. NH- nééknak kellene küldenünk egy fényképes dvd, lehetne két legyet egy csapásra? csak meg kell keressem Alexandrát:D

      Törlés
  13. Fú, de még mindig inkább a Norbi beszéljen, mint a Réka... "Szebb vagyok már, mint a béka, mert az edzőm..." brrr.
    Egyébként én ezt csináltam egy ideig, van belőle több változat, és szépen lehet formálódni tőle - ill. a zsírégetőstől nyilván fogyni is, csak azt utáltam: http://www.youtube.com/watch?v=p2RdSsZ_hO8

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a Rékát nem ismerem, na jó, a tornáját nem, egyszer hallottam egy barátnőmnél, akinél be volt kapcsolva egy dvd-je, komolyan ilyen sipítós hangja van? nemcsak amit mond akkor, hanem még az orgánuma is, ah.

      megnézem a linket, sose lehet tudni,itt most minden jól jön :D

      Törlés
  14. Hát én szombaton voltam alakformáló edzésen. A közérzetem jó volt, meg mindenféle biológiai folyamatomnak is jót tett. Minden feladat után kicsit meghaltam. De a fekete leves csak másnap reggel jött, mikor az izomláztól merev lett az egész korpuszom. Kín volt megmozdulni. Ki gondolta volna, hogy az emberben ennyi izom tud egyszerre fájni. Két nap is kevés volt, hogy emberi formába hozzam magam. De ezért megyek pénteken megint a kínzó kamrába :). Hajrá Zazi fittek leszünk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó lesz ez szerintem, majd egymást bátorítjuk, így is kell. az izomláz meg arra való, hoyg felfedezd, van izmod. igenis!

      Törlés