2013. április 15., hétfő

bővülő kínálat

Meguntam, hoyg melegedik a laptopom (melegedik, majd kikapcsol) és akkor, amikor magam is éppen melegedésnek indultam, fogtam egy csavarhúzót, kicsavaroztam mindent, majd amikor semmi sem változott, akkor szereztem egy vékony pengéjű kést és lefeszegettem a fedlapokat. Némelyik ellen akart állni, én meg nem akartam abbahagyni és én győztem.
Zé szerint porszívóval kell portalanítani, mert ecsettel csak beljebb lököm a cuccot, de én ezt nagyon drasztikusnak tartottam, már elnézést, de ez  finommechanika, így óvatosan kiszedtem a ventilátor lapátjai közé szorult porcicákat, majd ecsettel és  fújással eltávolítottam a maradékot. Bőven volt.
Végül rácuppantottam a fedlapokat a megfelelő helyekre, erőteljes kézi nyomással visszapattintva őket,  visszacsavaroztam mindent (mert egy csavart sem hagytam el közben), kicsit megpakoltam a hátulját, majd bekapcsoltam. 
Néha melegszik, melegedni kíván, de bal kezemet a laptop bal oldalára (a ventilátor fölé) helyezve - nevezzük kézrátételnek- emlékeztetem az elszenvedett beavatkozásra, s ekkor meggondolja magát.

Időpontegyeztetés célszerű, biztos, hogy nagy lesz a kereslet (em).

5 megjegyzés:

  1. Látod, megélsz te a jéghátán is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még azért kellene egy kicsit marketingelnem, hoyg tudják ezt a vonalat is!:)

      Törlés
  2. huh, lehet, h nekem is ezt kellene tennem, az enyém is melegszik, nagyon, könnyű dolgom lenne, mert szép lassan kiesnek belőle a csavarok, vissza meg egyet sem tettem soha...

    VálaszTörlés
  3. Csilla,próbáld kitisztítani,ez megoldható házilag, csak ne befelé fújd a port.biztosan tele van neked is porral szegény gép.

    VálaszTörlés