2013. február 16., szombat

és nemcsak a blog van elhanyagolva

Szóval, hogy holnap wamp, új  év, új helyszín, új rendszer, és akkor csak a publikus újakat sorolom fel. Sok minden változott, még az a jó, hogy van egy terápiás FB csoport, ahol jól kibeszélhetjük magunkat, előbbre nem jutunk,  de ha segít a verbalitás, akkor ezen ne múljon.

Ezentúl minden héten lesz wamp, komolyan, nem vicc, minden héten, minden vasárnap, tematikákat* alakítottak ki-, ami azonban (csak hoyg megzavarjuk mindazokat, akik még értik) nem jelenti azt, amit esetleg gondolna bárki is, hogy akkor csak fashion vagy csak mini, neeeem, hanem továbbra is bárki mehet, csak van egy vezérfonal vagy mainstream,ahoyg tetszik.  Ha konkrét készítőhöz szeretne valaki menni, érdemes előtte érdeklődni, ill. a wamp is mindig összeállítja az adott vasárnap adott résztvevőinek listáját.  Tök bírom, hogy Zazálea vagyok ott is, engem nem sokat kell keresni, görgessetek a végre.

Új a helyszín is, Vörösmarty tér, Váci1 üzletház, eddig nekem nem tetszik,  de egy,  hogy senki nem kérdezett, kettő, hogy várjuk meg a holnapi napot, nemdebár?  Azt konkrétan tudom, hogy én a második szinten leszek , ami azt jelenti, hogy az első olyan szinten, ahol van árus. 

Új az is, hogy lesznek ugye a Pantone Bag - ek is, de lesznek újfajta, doubledecker elnevezésű neszesszerek is, mely szó így elég nemzetközinek, ne mondjam, kozmopolitának tűnik, az is. Maga  a termék nem igényelt volna ennyi fényképet, én igényeltem, szerintem az időhiányból fakadó fényképezési vágyat imigyen kompenzáltam.






sunshine reggie

 

ha a fentiek a sunshine kategóriába tartoznak, akkor az alant lévők a star-shine típusúak:



* fashion, mini, spájz, vintage

5 megjegyzés: