2013. február 13., szerda

az élet jele

Még mindig ott tartok, hogy nagyon sűrű az élet, és ez csak egy irányba tud elmozdulni, de az  nem a lazulás felé fordul. Részben ezért kevesebb a bejegyzés, de csak részben, tehát az  idő mindenképpen  kevés, mivel azonban kevés az idő, kevés az értelmes gondolat is, bár ezt talán nem kellene az időre fogni.Azzal vigasztalom magam, hogy sütök kenyeret*, újra felfedeztem a polcon ezt a könyvet, ebből nekem csak a gép hiányzik, mármint nem hiányzik, hiányzik a frásznak, van két ügyes kis kezem.  Tegnap tönkölyös cipók készültek, mert ehhez volt hozzávaló itthon, nagyon-nagyon jók lettek, ez az igazság.


 
  

Előtte készültek valamikor ezek a yorkshire-i péksütemény néven futó zsemleféleségek, ezek se nem sósak, se nem édesek, ettől aztán  lehet enni sonkával, sajttal, de bírta a málnalekvárt is, sőt, szimplán vajjal is lehetett kétpofára enni.  De az nem én voltam, természetesen.


 


*nem tudom, érthető-e, tehát időhiányban plusz tevékenységet iktatok be, mely éppen nem kötelező, és valamennyi idő mindenképpen szükségeltetik- én így védekezem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése