2013. január 15., kedd

nem Pesten történt, amit hallotok, ott ily regényes dolgok nem történnek

De nem is egy Pierre Richard film, viszont mégiscsak a főváros.

Szóval, nem én vagyok a főhős, hanem egy barátom (érteeeeed), aki tárgyalásra ment  ma, ettől már meglehetősen ideges volt, én erre fogom a történteket, más nem lehet. Nem gyakorlott szituáció vagy ilyesmi.
A hatalmas épületben, ahol  száz meg szár ember dolgozik,  X (nevezzük így) meglátott egy nem ott dolgozó, ám ismerős embert, aki annyira megörült a találkozásnak, hogy szinte X nyakába ugrott. Ettől ő meglepődött, és öntudatlanul lépett egyet hátra (szeretném kiemelni, hogy nem akart elmenekülni), viszont ott volt valami háromdimenziós kiterjedésű dolog, megbotlott benne, ezért kicsit megtántorodott. Hogy tekintélyét egyensúlyát el ne veszítse, hátrakapott az (akkor még) izéhez, hogy megtartsa megbillenni készülő önnön magát és döbbenten konstatálta, hogy (figyelem!) egy nőnek (ki éppen - háttal neki -lehajolt egy elejtett papírért) a fenekét fogta meg. 

Mindenesetre a történetnek ott még van egy kis pikantériája, hogy a tárgyalás (melynek során a  főhős kicsit dekoncentrált volt az átélt sokktól) végén a másik fél behívta a titkárnőjét, hogy bemutassa X-et neki adminisztrációs feladatok elvégzése céljából. Ne kelljen kimondanom, ki volt a titkárnő. 

Minden kínok után jött a telefon, hát mit kellett volna mondjak, komolyan.


(ezt itt ne lájkolja senki, please, nem szeretném a fb-ra, tényleg nem)

11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. hát de nem én voltam,Kriszti, tényleg nem. egy férfi. :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Az ilyen kis sztorik fűszerezik a napjainkat :-) Persze lehet, hogy valakinek épp nem annyira ízlik az a bizonyos fűszer éppen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt én nem tudhatom, de beleélhetem magam szívesen és elmesélhetem úgy is,elvégre ebben az esetben is csak elmondásból ismerem a történteket. ne hoyg megtörténjen ma ez! ha igen, neked dedikálom:)

      Törlés
  3. De végül ugye sikerült megnyugtatnod "X"-et? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a tőlem elvárható reakcióval tudtam csak könnyíteni rajta. majdnem lefordultam a székről,úgy nevettem

      Törlés
  4. "egy barátném" egyszer egy vadidegen férfi kezét fogtam meg és húztam volna magam után... máig nem értem, hogy keveredett pont arra a helyre ahol előtte még az én Emberem állt?
    szerencsém, hogy a vele lévő nőnek is volt humorérzéke :))

    VálaszTörlés