2012. december 28., péntek

csak amikor benne vagy, akkor derül ki minden

A tegnapi sétát például úgy képzeltem, hogy ropog a hó a lábam alatt, szívom be a friss levegőt, tisztul a tüdő és tágul a tudat - helyette nagyon kellett figyelnem, bokánál tovább  ne merüljek a mocsárban, miközben tüdőtágítás címén Zsöminek ordibáltam, hogy ne menjen a lovakhoz/birkákhoz/kutyákhoz/emberekhez.
Vagy például a december, hogy azt képzeltem,  majd a két ünnep között lesz takarítás, rendrakás, kötés, olvasás, filmnézés, ehelyett Maslow piramisának legalsó szintjén éppen hogy leledzem. 
Breathing, food, water, sleep, sex.
(excretion)


Egyszerű az életem, pár szóval le tudom írni.

10 megjegyzés:

  1. ajj de fantasztikus ez a kép, olyan, mintha egy szeletke világ volna keresztmetszeben, benne fák vagy gyökerek, ég... és közben síkban van, tükröződik mindez

    VálaszTörlés
  2. látod,milyen kár,hogy WS versét elkoptatták,most írhattam volna, hogy
    alattad a föld
    fölötted az ég
    benned a létra

    VálaszTörlés
  3. ó, nem kopott az el szerintem, csak hát szerintem a fészbúkon minden okosság kommersznek tűnik...és ezzel persze nem a fészbúkot akarom lehúzni, mert szerintem marketing célokra tökéletes, de igazi mély gondolatok megosztására nem igazán, ahogy a lájk sem fejez már ki az égvilágon semmit, sőt, elég abszurd, mikor egy halálhírt lájkolnak...

    no, eldugulok :)

    VálaszTörlés
  4. ja,én most nem a fb-ra gondoltam, hanem úgy általában,hogy minden ezoterikus ezt mondja, ezt írja, viszont a fb-ról éppen pjulcsy-nak kommenteltem:
    "a blog és a fb két külön tartalom, a nagyon személyeseket ki nem raknám oda. az népszerűségre hajaz (és ez rendjén van), a blog pedig belterjesebb, szerencsére"

    de ez csak sűrítmény:)

    VálaszTörlés
  5. ó, hát én ezoterikusok nélkül haladok a teljesség felé :)

    VálaszTörlés
  6. Bizonyos dolgokért irígykedem...

    VálaszTörlés
  7. ez a kép....
    szeretem, ahogy összefoglalod a dolgaidat, egyre jobban.

    VálaszTörlés
  8. Mostanában én is sokat törpölök Maslow "kollega" piramisán ...

    VálaszTörlés