2012. november 19., hétfő

az eredet kérdése

A fejem tetején van egy adó-vevő kis púp, pontosan olyan, mint az autókon az antenna helye, az a kis izé, amibe be kell csavarni az antennát, én ugyan emlékszem, hogy egyszer az auchan parkolójában nagyon beütöttem a fejem a csomagtartóba és így keletkezett, csak éppen állandósulni látszik a dolog (egy éve történt már), what'smore, állítólag nőtt, ami igaz lehet, mert ha megsimogatnak, érződik, szóval, ezt összevetve azzal, hogy a jobb térdem zöld, és ez nem az a térd, ami az esés következtében belilult, majd most zöldre váltott, nem ám, hanem ez az, amelyik a nagyobb ütést kapta, így aztán most mozog benne valami (és fáj, igen), illetve egy reggelre váratlanul zöld lett, szóval, ha a szemünknek és ennek a két dolognak (antennacsatlakoztatóval ellátott, zöld színű nő) hiszünk, akkor állítólag egyértelmű, hogy én a Marsról jöttem.
Egy marslakó blogját olvassátok.

5 megjegyzés:

  1. Én csúcsfejűnek hívtam az újszülött gyerekemet (ha emlékszel a 14. születésnapi képére...), ők valahol a Mars szomszédságában laknak:)

    (Te meg vigyázz nagyon, hogy hova, mit és mikor!)

    VálaszTörlés
  2. én láttam is őt,mikor jöttem ide:D

    VálaszTörlés
  3. Nem, nem! A nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról jöttek. :-)
    Azért vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  4. És mindezekre a dolgokra az orvos mit mondott? Mert pl. az a púp ott a fejeden egy éve, nem igazán természetes jelenség.

    VálaszTörlés