2012. szeptember 5., szerda

noch dazu

Még az is történt ma, hogy megerősítést nyert, miszerint egyetlen ősz barna hajszál sincs a fejemen. Egyetlen sem.
Jó, tudom, de van még hajam.

5 megjegyzés:

  1. Nem ismerjük egymást, nem láttuk még egymást soha, de ezt leírom, mert pont ma történt, hogy valaki, aki egy időban az egyik legközelebbi hozzátartozóm volt, megjegyezte, hogy milyen ősz vagyok. (Nem, nem kedvesen jegyezte meg.) Erre én lendületből válaszoltam, hogy nem a hajfestéken múlik a fiatalság. (Nem, nem minden célzás nélkül válaszoltam.) :)

    VálaszTörlés
  2. értem én, be is festette gyorsan a barátnőm a hajam, bár így tudnék orvosolni mindent, de azért a sokkhatásból már elég nekem. mindjárt elvesztem a fiatalságom, aztán nézhettek! :)

    VálaszTörlés
  3. Pont mondtam a férjemnek hétvégén, hogy örülnék, ha hamarabb őszülne meg, mint hogy kihullana a haj. Szóval szerint igen, a jó részt választottad :)

    VálaszTörlés
  4. Én annyira gonosz voltam, amikor a gyerekeim megjegyezték, hogy mennyire sok ősz hajszálam van (kb. 80%). Közöltem velük, hogy minden egyes rosszalkodásuk alkalmával megőszült egy, ezért ez az ő lelkükön szárad!Egyébként mindig szerettem volna másnap reggelre őszen ébredni. Most is kedvelem, hogy ősz csak le kellene növesztenem a festést és ahhoz nincs lelkierőm!

    VálaszTörlés