2012. szeptember 4., kedd

kollektíva

Miközben egyre több minden készül nálam, egyre kevesebb mindent mutatok itt, valahogy úgy vélem, unalmas. Ezt azonban most muszáj, több szempontból is muszáj, egy, hogy ez a number one nálam most, mert egyszerre vagány és elegáns, méghozzá olyannyira, hogy készülök az inverzre is.
A másik, ami miatt mutatom, hogy mostanában egy sorozat alakult ki a megrendelések terén, barátnő barátnőnek, férj feleségnek, meny anyósnak kér ezt-azt, és ez jó, mert jó viszonyról árulkodik, az pedig a legfontosabb. Ezt a táskát egy kolléganőnek kérték, kolléganő a kolléganőnek, nem mellékelem a levelet, amit a megrendeléskor írtak a megajándékozandóról, meg azt sem, amit a megajándékozott írt a meglepetés után, csak annyit mondok, amit nekik is írtam:én is ilyen kollektívát akarok.

10 megjegyzés:

  1. Na, egy ilyet én is elfogadnék. Majd ha rámszakad a bank, szerintem lesz tőlem 2-3 megrendelésed. :-)

    VálaszTörlés
  2. Francba ... a szervizes fiúk biztos nem rendelnek ilyesmit ...

    VálaszTörlés
  3. Tényleg remek színösszeállítás, és a táska amegszokott szuper. :)

    VálaszTörlés
  4. Egyre profibb cuccokat csinálsz, pedig már régebben is tetszettek...:)

    VálaszTörlés
  5. Zazálea ha nem titok megkérdezhetem, hogy az ilyen táskafület azt venni szokták, vagy csinálni is lehet? Egy barátnőm megkért, hogy csináljak már neki egy táskát (nem pénzért, hanem csak ha van kedvem :) A tudásomról annyit, hogy a varrógépemet a nagymamámtól örököltem (egy békebeli szekrényes veritas, anno a varrógépszerelő mutatta meg nekem, hogy hogyan kell befűzni a cérnát) mikor ő szegényke meghalt, és magamtól próbálgattam mindenfélét csinálni. Egy táskához is lenne kedvem, biztos kikerekedne belőle valami.

    VálaszTörlés
  6. Lidike, ezt venni lehet. csinálni is, az igaz, csak félek, az enyém nem lenne ilyen szép és jó, aztán menne a pocsékba szép alapanyag....

    VálaszTörlés