2012. július 16., hétfő

Piaci rés

A wampra induláskor, éppen, amikor nekiállt esni az eső, ami egy szabadtéri vásárnál nem a legjobb pozíció, eszembe jutott, nyilván a tükör előtti aktualitás miatt, hogy a jövő  heti szülinapi ajándékom lehetne akár egy piaci rés betömése is, egyben a gordiuszi csomó megoldása is, netán spanyolviasz is, pedig csak egy kérdés, hogy aki szemüveges, az hogyan sminkel*, mert én, ha rajtam a szemüveg, nem férek az arcomhoz, ha viszont leveszem, akkor meg jobb, ha nem férek hozzá.
Sminktanfolyam vaksiknak, biztos siker.


* semmi extra, tehát nem háromféle szemhéjpúder, hanem csak alapozás dolgok, vagyis szemceruza, szemöldökceruza, szempillaspirál, igen, nálam a smink a szemem körül van, ideális esetben.
 szemüveg nélkül nemcsak ott.

7 megjegyzés:

  1. Volt régebben valamelyik csomagküldő szolgálatnál sminkelő szemüveg, aminek a két felét külön fel lehetett hajtani, így egyikkel láttál, míg a másikat sminkelted. :o)
    Talán most is találnál, ha bogarásznál a neten...

    VálaszTörlés
  2. Na igen. Aki nem szemüveges, nem érti, hogyan szúrhatja meg magát valaki szemceruzával. Hát, egyszer kipróbáltatnám vele az élményt. :-)

    VálaszTörlés
  3. Igen. Ezt a rést már betömték, kb. 1/2 éve vettünk a gyereknek egy újabb szemüveget és az optikusnál láttam egy fura formájú szemüveget. Rácsodálkoztam, majd az optikus felhomályosított, hogy ez kérem, sminkelő szemüveg. Tehát tessék befáradni egy szakboltba és már tudsz is venni egy ilyet! :) Így váljon valóra minden kívánságod!!! :)

    VálaszTörlés
  4. azt mindenit, hoyg mik vannak és miket tudtok!

    VálaszTörlés
  5. Én messzire látok kevésbé így lehet ostoba felvetés, de nagyítós tükör? Egy lépés távolságból mondjuk. De tényleg nem tudom... csak hátha :)

    VálaszTörlés
  6. Tehát a spanyolviasz máris kipipálva a listádon, ha jól értelmezem a hozzászólásokat! Hát kívánom, hogy minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön! :o)

    VálaszTörlés