2012. június 12., kedd

Teával engem boldoggá lehet tenni

"Igen, a világegyetem az ürességre szövetkezik, az elveszett lelkek a szépséget siratják, és körülvesz minket a jelentéktelenség. Nos, igyunk egy csésze teát.
Csönd támad, halljuk az odakint fúvó szelet, az őszi levelek zizegnek, majd  kavarogva elszállnak, és a macska alszik a meleg fényben.
És minden korttyal nemesedik az idő."
Muriel Barbery


7 megjegyzés:

  1. meghatódok. és köszönöm! és gyönyörű sorokat választottál. egy pillanatra elképzeltem az őszt is.. (nem is rossz gondolat)

    VálaszTörlés
  2. korábbról kezdődik, az az igazság, de az őszt mindenképpen akartam, neked.

    VálaszTörlés
  3. Úgy veszem, hogy nekem is írtad,szeretem ezt a pár sort. Nem véletlenül akartam játszani azt,hogy meleg van.Két hete ültetett muskátlim egyáltalán nem akar virágozni, nincs nap,csak eső. A mentám na az köszöni jól van.

    VálaszTörlés
  4. szeretem, hoyg ezt írtad, hogy magadra veszed, ettől jó elmondani azt, amit az ember gondol, nem? hogy van valaki, aki magára veszi, magába fogadja, ettől gazdagodunk. mondjunk ki (majdnem) mindent!

    a meleget már csak mi is játszani tudjuk, eső,hűvös, néha szél, nem is tudom, hol élek. a tea Angliából jött, odavagyok a teákért, na, most pedig játsszuk azt, hogy együtt teázunk, Szilvi.

    VálaszTörlés
  5. Most akkor iszom egy csésze mentateát, nekem az a kedvencem.

    VálaszTörlés
  6. Tea - bárhol, bármikor, bármennyit.

    VálaszTörlés