2012. június 3., vasárnap

A fej (egyoldalú) négyszögesítése

A fej négyszögesítését, tehát az alsó kerek áll ívének tompítását úgy kell végezni, hoyg este 6-ig sétáltok, majd a borongós időre hivatkozva leültök a férjetekkel filmet nézni, 8 körül már tapogatjátok az állatokat, hogy mi a ménkű van ott, de közben figyelmeztetitek is magatokat, hogy szerettek beképzelni ezt-azt, nincs ott semmi, de semmi, dudor főképpen nem,  majd 9 felé kibotorkáltok a fürdőbe, szemügyre veszitek magatokat, és megállapítjátok, hogy mintha tényleg lenne ott a jobb áll alatt valami, még inkább az állon, de várjunk még, hátha el is múlik, de még az is lehet, hoyg valójában semmi, csak háj, úgyismint toka. Aztán 11 után belenéztek a tükörbe és kiáltotok egyet, csak egyet, de a mennyiséget hangerővel célszerű ellensúlyozni. Ugyanis ha ügyesek vagytok, akkor nem hogy van ott valami, hanem egy rohadt nagy görögdinnye szilvásgombóc van az állatokon. Az oldal nem lényeges, nekem a jobbikon.
Reggel a legfontosabb teendő (a tükör után), hogy riasztjátok a legjobb barátotokat, guglit, vagy guglinét, kinek hogy esik jobban, kerestek szöveget és persze képeket is, ezt csak az elrettentés miatt. Közben folyamatosan gyömöszölitek a gombócot, mely eddigre, olybá tűnik, elnyerte végső alakját, kitöltötte a bőr adta lehetőségeket, máma már nem nő tovább, viszont kurva nagy. Ha fentieket pontról pontra követted, akkor folytatódik a nyakadon is.
A barátnőd javaslatára megiszol olyan 1000-1500mg kálciumot, mert ő ezt csípésnek látja és vársz.Meg reménykedsz.

Estefelé megírod mindezt, mert viccesnek lenni sokkal könnyebb, semmint beismerni, hoyg iszonyúan meg vagy ijedve.

10 megjegyzés:

  1. Én is kálciumot ajánlottam volna, ha holnapig nem múlik dokit.... akár még egy szúnyogcsípéstől is lehet, allergiás reakció. Jobbulást! (és kéretik egy beszámoló holnap is, mert most izgulok)

    VálaszTörlés
  2. Egy ismerősömnek is volt nemrégiben egy nagyon hasonló "élménye", kiderült, hogy bedugult egy nyálcsatornája, az okozta a duzzanatot.

    VálaszTörlés
  3. Én is voltam már ilyen szépséges, eltömődött nyálmirigyet mondtak a gégészeten. Ha a Tiéd is az, túléled, bár utcára nem szívesen megy az ember pár napig. Kati

    VálaszTörlés
  4. Remélem jobban vagy már!

    Hihetetlen, hogy az emberben bármi el tud romlani (eltömődött nyálmirigy.. remekül hangzik).

    VálaszTörlés
  5. Mi a fejlemény? SOS híradást!!!
    15 órája nem írsz, aggasztó. Remélem, minden rendben már.

    VálaszTörlés
  6. Ritaaa, mi a helyzet, jobban vagy? Aggódunk itt páran...

    VálaszTörlés
  7. aranyosak vagytok,hogy érdeklődtetek, aranyosak, nagyon!

    VálaszTörlés