2012. március 12., hétfő

Kitalálva

Szilvi, a Fabulous Textil tulajdonosa megkért néhány alkotót, hogy a nála kapható táskafülekhez találjanak ki táskákat. Én, bár egy időben jött a megkeresés, utolsónak készültem el a táskával, nem minősítem, meg vagyok szomorodva, hogy mindig utolsó vagyok, nem nyafogok ezen, inkább tépelődöm, azt lehet, nem?
A táskáról:
mályva - pink - narancs a felhasznált textilek színe, egyre inkább  egyszínű textileket használok, de nem lesz ez mindig így, most mondom. A táska fülét gombokkal rögzítettem, nem először (és nem másodszor) történt ez, talán annyi a különbség, hoyg most behúzott gombokat használtam, bár természetesen nemcsak a gomb tartja a pántot. Piros gombok.
A fényképezésről annyit, hogy tegnap ránk borult az ég, nem sikerült, ma verőfény volt- amikor lementem reggel itthonról, mire hazaértem, ez eltűnt, persze, ne fogjak mindent a fényre, tudom én.

7 megjegyzés:

 1. Határozottan teccik. :)
  Sajnos én nem szeretem a kézbe táskákat, nekem kényelmetlen, de akkor is nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
 2. ha tetszik, az nekem bőven elég, Viki :)
  köszönöm!
  (Viki, a Lzay Kathy-t te hogy láncoltad le?)

  VálaszTörlés
 3. nagyon szuper lett, jók ezek a színek együtt!:)

  VálaszTörlés
 4. Akkor fogd a nyuszira, sima ügy! ;o)
  A táska szép lett.

  VálaszTörlés
 5. örülök, ha tetszik nektek, nekem is. lett neki gyorsan gazdája, így gondolom,másnak is :)))

  VálaszTörlés
 6. A Lazy Katy-t horgolótűvel, és már nem tudom pontosan hány leláncolás után csináltam 3 láncszemet, amit a következő szemhez csatoltam, de azt úgyis meglátod a szélén, hogy hol kell! Ott lettek azok a picike lyukak. Nöné segített, és megszenvedtem vele!!!

  VálaszTörlés