2011. augusztus 10., szerda

Mixed

Egyrészről az van, hogy  a hétfőt goldenday-nek hívom, most akkor majd mesélhetem az unokáimnak párás szemmel, hogy volt olyan nap (nem eredmény, nap), amikor én a goldenblogban a hetedik voltam és az volt ám a szép idő, másrészről pedig azt gondolom, hogy attól, hogy a blogokban a legtöbbször csak a szép és csak a jó jelenik meg, ne kelljen nekem is ehhez csatlakoznom, nincs szabály, hogy csak ezt!, itt, kérem, az élet van , mármint én vagyok, ami azonban nem egyenlő az élettel, tudjuk, de ha engem éppen a világgazdaság érdekel, ami számomra (is) meglepő, hogy engem!, de miért is ne, akkor baromira zavarna, ha ezt magamba kellene fojtanom, és nem írhatnék (teszem azt) a svájci nemzeti bank töprengéseiről, mert egyébként én már ilyen nagyobb összefüggésekben szemlélem a világot ám, nem a devizahitel, hanem a világgazdaság,  reggel és éhgyomorra, ez esik jól, mit (t)egyek.
És mint tudjuk, ez nem kreatív blog, ne engedjétek magatokat megtéveszteni, sose higgyetek a látszatnak, nekem nagyon is megfelel az egyéb kategória, most kezdek benne lubickolni.
Utálni lehet, én szeretem. Mármint a blogomat.

11 megjegyzés:

  1. Mamzikám,mihez gratula?Hogy szereted,annak meg, tudod...örülök :o)

    VálaszTörlés
  2. Most olyat mondtam magamban, hogy...
    Utálni? Bolond vagy!:) Jóságos bolond:)

    VálaszTörlés
  3. egy kicsit felhúztam magam?
    (asszem) :o)))

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretem, jövök is minden nap rendesen :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Én is szeretem a blogodat és Te is egy szeretnivaló ember vagy...Mást nem tudok mondani...Akármibe nevezel, az én szavazatomra mindig számíthatsz, már ha ez egyáltalán jelent valamit...

    VálaszTörlés
  7. Írtam egy dühöset, de leszedtem, nem akarom, hogy kellemetlenséged legyen a saját blogodon miattam...

    VálaszTörlés
  8. Mi meg így szeretjük olvasni, ahogy van, világgazdasággal, kertésszel, táskákkal, mindennel! ;o)

    VálaszTörlés
  9. Aki utálja, az ne jöjjön ide, vagy ha mégis, megérdemli. Szerintem pedig csodás, hogy a világgazdaságtól a kalácssütésig minden benne van, Te vagy benne. És a kedvencem a vasárnap. Meg a ma. :o))) Kedvelem az irodalmi ízlésed. :o)

    VálaszTörlés