2011. június 21., kedd

Kértem, hogy

töröljék ki a blogomat a Top 10-ből, meguntam a kondérba visszahúzós magyar virtust, te jó ég, ilyenek vagyunk lennénk, ne kelljen nekem ebben részt vennem, hárman is visszaléptünk, ennyi volt, vége van.


19 megjegyzés:

  1. Én azt sem tudom mi ez a top 10. Akkor ezek szerint jó nekem, ugye?

    VálaszTörlés
  2. semmi extra, szerintem/szerintünk ez ilyen szokásos magyar virtus, a kedvencünket felsrófolni, a másikat leszavazni :o)))

    nekem/nekünk ebből elég volt,nem kívánok/kívánunk részt venni benne,csak ennyi,no harag,no méreg!

    megkönnyebbülés...

    VálaszTörlés
  3. Én már jó ideje rá sem nézek, hát igen,sajna sok ember olyan amilyen..

    VálaszTörlés
  4. Én sem tudom, mi ez, de ha bántanak, akkor tényleg jobb hátat fordítani neki.

    VálaszTörlés
  5. nem engem és nem direkte bántás,inkább a virtus, úgy összességében furcsa, mondom, nemcsak én jöttem le róla :o)

    VálaszTörlés
  6. azt hogy kileptel megertem, nem is ertettem miert hianyzott ez neked:-)

    de a masik reszben nincs igazad. van egy problema, es annak az ember keresi az optimalis megoldasat. en mikor megneztem, ranezesre tudtam mi az. es ennek semmi koze a moralhoz, erkolcshoz, egyszeru logika. erre ha nem tetszik nem megoldas, hogy `szepen` jatszol, csak az hogy kilepsz. a versenyt nem lehet barhogy ertelmezni, azt sajnos nyeresre jatszak:-) dontesed abban van hogy meyik versenybe veszel reszt, ha egyaltalan reszt akarsz venni.

    VálaszTörlés
  7. nekem minden ilyesmi kell,úgy érzem, belesétálok a saját csapdámba,tudod :o(

    egyébként én nem versenynek gondoltam, talán éppen erről van szó,hanem ajánlónak,hogy akit kedvelek, azt ajánlom,függetlenül a többitől, az pedig, hogy a magam kedvencét ajánlom, de a másikat paralel lehúzom, az nekem furcsa játék,én nem így értelmeztem. :o(

    VálaszTörlés
  8. Te olyan édesen naiv vagy néha. :-)

    VálaszTörlés
  9. Láttam, hogy töröltétek magatokat. Meg is értem, mert tényleg furcsa, de szerintem még mindig az a lényeg, hogy több az 5 csillag, mint a lehúzás. :)
    Volt, hogy ránéztem, szavaztam - mert vannak páran, akiket nagyra tartok - és mire visszanéztem a főoldalra, 20-szal több szavazatom volt, de mind egy csillagos lehetett, mert erősen romlott az átlagom. Magasról teszek rá, amíg van, aki feltornázza. :P :D

    Ezt már írtam én is, más is, hogy egész másnak gondoltam ezt a listát. Azt azért sajnálom, hogy így léptetek ki.

    VálaszTörlés
  10. de nem vagyok naiv,ravasz és agyafúrt vagyok igenis!:o)csak én ezt így gondoltam,hogy ez egy ilyen ajánlósdi

    Dorka:én ehhez már nem akarom a nevem adni, bőven elég, nem szállok be ebbe,illetve kiszállok inkább,mindenáron nem,s ez nekem már sok, nagyon sok :o(
    meg szomorú :o(

    VálaszTörlés
  11. Nem baj, ha ezt most máshogy látjuk? :) Nekem szép, hogy a 10-ben vagyok, függetlenül az épp aktuális helyezéstől. Inkább így nézem. És tudod, hiszen te is írtad: reklám. Keresem benne a jót. :D
    Persze, megértem, amit mondasz, és el is fogadom a véleményed. Talán én veszem túl lazán a kérdést... No, mindegy. Pedig szép volt az élboly. Örültem, hogy csupa kreatív blog. :)

    VálaszTörlés
  12. az sosem baj, tudod!
    én ezzel is úgy vagyok (hasonlóképpen),mint a Meskával, a saját mércém szerint ez már nem éri meg, bármilyen áron nem akarok az első 5-ben lenni.
    reklám? bőven megvolt,nem tudom teljesíteni a kéréseket, egyéb reklámlehetőség (felkérés) pedig érkezik szép számmal,ami tiszta,ami jó (azt keressétek) :o)))

    VálaszTörlés
  13. tudom szivem:-)
    a baj, csak az, hogy van a dolog meg a te olvasatod. es en ertem, hogy te igy `akartad` latni, de fura mod nekem ez csoppet sem igy jott le a kiirasbol. es igen jol tetted, hogy kileptel, mert ugy erzed semmi kozod hozza, akkor az sem szamit ha elso leszel. ebben tokeletesen ertelek es egyet is tudok veled erteni.
    de ettol szomoru aztan vegkepp ne legyel, egyszeruen rosszul olvastal egy hasznalati utmutatot, ennel rosszabb is tortenhetett volna.
    egyebkent pedig nincs igazad a `lehuzasban`. en megneztem a jelentkezoket es nekem kicsit sem tunt mind 5 csillagosnak. ha a szavazas ugy tortenik, hogy csak 1 igent adhatsz le, azzal egyszerre az osszes tobbit `lehuzod`, csak nem direkben. ha viszont annyit szavazol, amennyit akarsz es pontozol, akkor egy szavazatnak nincs igazi sulya. en mar mondtam regebben is, engem az erdekel egy konyvajanlonal, hogy neked tetszett-e, abbol nem kovetkezik, hogy nekem is fog, de ha mindenre, hat ez jo meg ez is, akkor te sem gondolhatod, hogy az `ajanlo`, ui. semmi informaciot nem hordoz azon kivul, hogy mindenki edibedi.

    VálaszTörlés
  14. és képzeld,Krisztám,hogy szomorú sem vagyok,mondanám, hogy tanultam belőle,de nem hiszem ezt sem :o)

    az ajánlóban,pl.könyvek esetében nekem sokat jelent, hogy ki ajánlja,még akkor is, ha más az ízlésünk, személyfüggő vagyok, na
    :o)

    VálaszTörlés
  15. azert szeretlek, mert a puszta tenyek nem befolyasoljak a velemenyed, es ez nem guny!
    es igazad van, nekem is az fontos, hogy ki mondja, de itt ezt nem lehet, igy csak a `szavazas` marad.

    Mici, tudod ma a poszt utan megneztem a site-ot es kerestelek. de ha most elmondom, hogy mit gondoltam, akkor az a tobbiek automatikus lehuzasa lenne:-) szoval akkor hogy mondjam el, hogy szerintem amit csinalsz, annak hol a helye? ... virtualis oleles:-)

    VálaszTörlés
  16. Micikém: én ettől most boldog vagyok, de jó.... :o)

    Krisztám: ez azért nem előny ám, a tényektől független vélemény, de nem ám! :o)

    VálaszTörlés