2011. június 23., csütörtök

Az viszont

igaz, hogy most a monotonitást nem bírom, swallowtail-t például nem akarok többet kötni, nem bírok átvergődni ezen a tizennégy ismétlésen, három sort ismétlek végtelenített sorokon keresztül, alig  várom a nuppokat, óh, a nuppok birodalma, az ismeretlen területen bolyongás, a kihívás kora, akkor lesz végre miért mérgelődnöm, kinyílhatnak a csapok, felszínre törhetnek az elfojtott indulatok, mondom, most nem bírom a monotonitást, ezt írjuk az előző poszt" mentségére.
 

" nem a könyv, csak a poszt mentségére


7 megjegyzés:

  1. Ez a Swallowtail-dolog érdekes. Amikor először kötöttem, azt hittem, onnan megyek nyugdíjba, az első rész kötésétől - annyira untam, hogy azt szavakkal kifejezni nem lehet, de a másodikat határozottan élveztem. :o)
    Egy dolgot eltökéltem: legközelebb ha ST-t kötök, az fingering fonalból lesz, nem laceweight-ből. És szerintem még fogok kötni. Jó kis projekt. Kitartást hozzá, mert megéri!

    VálaszTörlés
  2. én fingeringből kötöm eleve :o)

    VálaszTörlés
  3. Kitartás,kitartás...én is csak ezt tudom mondani...Én is alig várom,hogy befejezzem a Shetlandot, mert kicsit unom már.
    2,25-ös tűvel 16 szoros body chart ismétlés után még mindig van fonalam hozzá...(Bele akarom kötni az összes 900 m-t)Lehet , hogy feladom és hamarabb befejezem...
    Sajnos a monotóniát én is rosszul tűröm.

    VálaszTörlés
  4. 900 méterből óriáskendő lesz ám!

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom...még eddig nem csináltam ilyet és a fonal elég vékony, csipkéhez való, de lehet, hogy feladom és hamarabb befejezem, mint ahogy a fonal tart.

    Óriás? Akkor hozzám, pont illik:-)

    VálaszTörlés
  6. Nálam hangoskönyv a megoldás.
    Csodaszép matériával dolgozol! Ugye mutatod majd készen is?

    VálaszTörlés
  7. tvnézés közben,akkor kötök,napi 45 percet, egy sorozat addig tart :o)
    persze, mutatom majd, a Buci barátnőmtől kaptam :o)

    VálaszTörlés