2011. január 12., szerda

Treasury

Közben egy másik Treasury-ba is bekerültem, a leszbi pártól kettővel balra, másfél nap alatt kétszer, ígérem, nem fogom ezt minden alkalommal leírni, csak még új a dolog.
Arról pedig nem is szólva, hogy annak örülnék igazán, ha valaki vásárolna is majd, mert lassan én leszek az Etsy Legtöbbször Treasury-ba került Asszonya, Kitől Még Nem Vásárolt Senki.

9 megjegyzés:

  1. Drukkolok mert ez így tényleg nem járja!

    VálaszTörlés
  2. ó, hát ezzel én is pont ugyanígy vagyok, két termékem van fent az etsyn, mindkettőt hamar beválogatták treasurybe, de jobban örülnék, ha inkább vásárolnának :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem pedig kis lépések visznek a cél felé. Meglesz az a vásárlás is előbb-utóbb. :0)

    VálaszTörlés
  4. Ó, gratulálok! Nem is tudtam, hogy van Etsy-s boltod.
    Hát igen, némiképp ismerős a helyzet. Az Etsyn sajnos eszméletlen mennyiségű alkotás van. Naponta kellene töltögetni, hogy rátaláljanak az emberre. Karácsony előtt én is ráhajtottam, és bejött. Csak hát hatalmas árukészlet kell hozzá, és folyamatosan figyelni, ha a Meskán is fenn van a termék, és megveszik (jártam már így), és rengeteg idő, meg idő, meg idő...
    Fognak vásárolni is, tuti, és az akkora öröm :) Persze szeretjük a magyar vásárlókat is nagyon, de az a tudat, hogy Ausztráliába repül az ember alkotása... :)))

    VálaszTörlés
  5. Nem is leszbi, a jobb oldali a fiú.
    (Treasury - a kincsket őrizni szokás, nem eladni...?)

    VálaszTörlés
  6. Igen, igen, kis lépésekkel, tudom én, csak nem szeretem. :o)))

    Hát, nem tudom, az a jobb oldali nekem nagyon lányos, azok a szempillák!
    Treasury: neki ez kincset ér! :o)

    VálaszTörlés
  7. jahajj, nem tudtam már milyen leszbi párról van szó, hát haláli vagy Zazálea, jót nevettem :)))

    VálaszTörlés
  8. hát de, rendesen megnézve őket igen, de én először nem is figyeltem a cuccokat, csak az összképet, jól megkerestem a te holmidat köztük, oszt lapoztam onnan el :)

    VálaszTörlés