2010. december 30., csütörtök

A kedves Herz

pedig magára vessen, ha ugyanis a blogom az eddigi meghatározhatatlan kategóriából átvált gasztrobloggá, annak ő lesz az oka, ennek oka pedig, hogy láttam a 4 rúd szalámit (több helyen is, igen), melynek okán nekem nyálam csöppent, melynek oka, hogy meglehetősen szeretem.
S ezzel a ok-okozat dolgot kellőképpen kiveséztem, úgy vélem.

7 megjegyzés:

  1. Én is épp most kaptam be ebből néhány szeletet...sztem a legjobb! :-)

    VálaszTörlés
  2. Boldog új évet kívánok neked, sok-sok szalámival :o))

    VálaszTörlés
  3. Zazikám, békés, boldog új esztendőt kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Boldog Új Évet kívánok Nektek sok szeretettel, kézimunkával, szalámival:)

    VálaszTörlés
  5. Én már csak maradok a céklánál és a sütőtöknél. :o(
    Boldog új évet, és kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd. (A saját bőrödben. :o)) )

    VálaszTörlés
  6. Nagyon boldog Új Esztendőt kívánok, sok sok kézimunkával, élménnyel (az lesz bőven ugye?) és írjál jó sokat, mert nagyon sokunknak szerzel ezzel örömet.

    VálaszTörlés
  7. jaj, hagyjatok, mert már pityergek rendesen.... de inkább meg mégse hagyjatok, jó?

    VálaszTörlés