2010. december 31., péntek

Elindult, megnyitott, kinyitott, létrejött

a web-shop, nem nyugodhattam, míg megoldást nem találtam. Végülis, ha belegondolok, ilyen szeretnék lenni, ezt a hozzáállást szeretném, hogy nem nyugszom, míg megoldást nem találok, jár az agyam, s kitalálok valamit, külső segítség nélkül, és még az sem bánt, ha nem a mások által kitaposott ösvényen megyek, hanem a saját lehetőségeim által kínált kereten belül próbálom kihozni (magamból) a legjobbat.
A bolt lényege, hogy minden, a Meskára, s egyéb helyekre feltöltött termékem megjelenik benne (rajta?), csak éppen kedvezményesebb áron, elvégre ez egy face-to-face kapcsolat lesz. Lesznek akciók, ilyenek és olyanok, rendelni is lehet, kommentelni, meg lájkolni, meg ilyesféle trendi dolgokat, hát persze. Meg csevegni, ki ne hagyjam!

Most pedig hátradőlök, még elnézegetem egy kicsit az új oldalt, majd elmegyek, s mindent felfalok a barátokkal elköltött /eltöltött ebéd során.

4 megjegyzés:

  1. Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  2. B.Ú.É.K.
    Nem tudok belépni a web-shopodba.Legalábbis a linkről nem.

    VálaszTörlés
  3. már átírtam (mert közben változtattam a címen)!, egyébként a fejlécem alatt van egy "web és shop, ha..." szöveg, arra is lehet kattintani :o)

    VálaszTörlés