2010. szeptember 18., szombat

Péntek

Van olyan nap, amikor (végig) zuhog az eső, a frissen vásárolt esernyő egy órát bír ki, nem érkezik meg egy fontos utalás, otthon felejtődik az olvasójegy, nincs már a kívánt fonalból, erőszakosan kívánnak hatni a pénztárcámra és (úgy tűnik) különösen sok ember párolog a metróban.
Viszont megtaláltuk a Coffee Heaven kiváltóját, hm.

4 megjegyzés:

 1. Na mindezt én nem tudtam volna ilyen szépen leírni, mert a második dolognál már sírógörcsöt kaptam volna. "Különösen sok ember párolog a metróban", hát elképzeltem azt az ázott kutya szagot... :D Esős időben valahogy mindig ezt érzem, nincs is jobb szó az ázott hajak, ázott füstös ruhák, és az ázott koszos ruhák eszenciájára.

  VálaszTörlés
 2. És mi lesz a Coffee Heaven kivaltoja? :)
  Anais

  VálaszTörlés
 3. Együttérzésem. Ennek én csak egy részét éltem át: az esőt meg a vele járó nyűgöket, de az is éppen elég volt. Szinte örültem, hogy nem kell/tudok kimenni a lakásból.:o( ÚÚÚÚÚÚtálom az esős, nyálas időt.

  VálaszTörlés
 4. Mici, az emberek mind mennyiségben, mind minőségben ... hát. :o(

  Anais: egy kis kávézó, Illy kávéval, de olyannal, hmmm, finom szendvicsekkel, naggyon finomakkal, elérhető árakkal, kedves, mosolygós, fiatal kiszolgálókkal, jó hangulattal, Párizsban éreztem magam. A nevét nem tudom, az Astorián, a Tisza boltnál van. Terasszal is, bizony. :o)

  Eta: azért mégis az a jobb, ha szakad az eső, de ki tudsz menni, de szeretem benned, hogy mindenben látsz jót, nagyon szeretem. :o)Gratulálok!

  VálaszTörlés