2010. szeptember 29., szerda

Kölcsön / Borrow

Odajutottunk, hogy az egyetlen parfümöm szerepel minden neszesszeres fényképen, nem azért, mert annyit használom, hogy egyetlen üvegcse életem végéig elég a használat sűrűsége miatt, hanem, mert jól bespájzoltam belőle, ez az én illatom, ez vagyok én, de ami a legfontosabb, hogy ennek külseje még vállalható is. Ugyanis, ha mást is szeretnék még odatenni, akkor a letört fedelű arckrémem, az elveszett kupakú alapozóm, az összekent és felirat nélküli szempillafestékem minden, de nem esztétikus, pedig esküszöm, ezek vannak az én neszesszeremben.
Így nincs mit tennem, kölcsön kell kérnem a Középső Vichy arclemosóját, a szépséges, török zsebtükrét, mely tényből már sejteni lehet, hogy családunk nőtagjai közül nem mindenki oly szegény és elárvult, mint jómagam. De nem ám.

If I would like to take some beautiful photos of my new pouches I need some auxiliaries too. The only thing belonging to me is my perfume I have used it for some years it's my odour it's me. But... if I want to use other things as well I must borrow them from our Middle because my face cream with broken cap and my make-up without any cap and my no-name mascara aren't too aesthetic. Of course she has Vichy cleansing cream and beautiful pocket-mirror from Turkey, so you can be calm: not everbody in our family is so ... sloppy like me. :o)

Már a Meskán!
They have been in my online-shop!

4 megjegyzés:

  1. Jaj ez annyira kedves volt, szinte megesett rajtad a szívem. :)

    VálaszTörlés
  2. óó... és megint a szépséges barna rózsás neszeszer

    kedvenc anyagom:)

    lillácska

    VálaszTörlés
  3. nekem is a kedvenceim között van :o)

    VálaszTörlés