2010. szeptember 23., csütörtök

Éjszakai termés / Last night

Ezeknek az összegörgethető cerkatartóknak nem én vagyok a tudora, soha nem készítettem még, nem tudom a csínját-bínját, hogy mikor, mit és hová varrok, mekkora méretben készüljön, az pedig már tényleg a nehezített feltételekhez tartozik, hogy az egyik fiús legyen, elszöszmötöltem az üzletben, mire egy fiús (vagy annak gondolt) textilt kiválasztottam. Megrendelés, persze, de mire megvarrtam, megszerettem, így van ez jól.

These pencil roll doesn't belong to my profil I haven't sewed it but one of my regular costumers asked me to sew them for her children. I am not a professional sewer so it was difficult enough to find out the pattern but the biggest challenge was a suitable fabric for boys. I have 3 daughters so it took some time to find this fabric I hope it's good for boys. (?)


Egyébként a tegnap délután-este-éjjel az összehajtogatás jegyében telt el, az összehengerített ceruzatartók mellé belefért még egy összehajtható bevásárlótáska is, majd ezek után magamat is összehajtogattam, ágyamba lefeküdtem, könyvemet előbb ki-, majd összehajtottam, s elaludtam.

The last night was long enough so I could sew an other shopping-bag in purple so you can see this night was for the collapsible things. :o)



3 megjegyzés:

  1. jó kis hajtogatós napod volt:o)
    szuperek lettek a ceruzatartók!

    VálaszTörlés
  2. A ceruzatartók igazán szuperek lettek,és totálisan kisfiús lett:)

    VálaszTörlés
  3. Kaptál tőlem egy díjat:)
    http://monalinedesign.blogspot.com/2010/09/ujabb-dijat-soportem-be.html

    VálaszTörlés