2010. július 23., péntek

Kötőtábor indul / 3-day-long course for knitters


Azt mondják a lányok, sem a hőség, sem a kevés hely, sem a rengeteg szúnyog, de még a meg nem javított bojler sem tántoríthat el minket attól, hogy kötőtűt és gyapjúfonalat ragadjunk és kössünk. Három napig, permanensen.

Én úgy képzelem, hogy befejezem a Luteámat, amelyből csak a short rows- féle befejezés van, befejezem a Lamináriámat, megtanulok zoknit kötni, meg bevásárlószatyrot, meg rendesen blokkolni, elkezdek egy Gail-t, meg egy Travelling woman-t, esetleg egy Saroyan-t is, mindemellett eszünk, iszunk, strandolunk, sétálunk, kicsit alszunk, de és legfőképp pedig hihetetlen jól érezzük magunkat.
Így legyen!/

My husband went home and today begins our "course", my female friends come to me to knit. It's a 3-day-long course which means we will knitt and eat and drink and go for walk and swim and a bit slip. Together 8 women. I am looking forward to it...
I would like to finish my Lutea (I have to learn to knit the short rows) and my Laminaria, to learn to knit socks and shopping-bag, to begin a Gail, a Travelling woman and a Saroyan as well. It's too much I guess but I am known about the over-planning.

9 megjegyzés:

 1. Nagyon hézagosra sikerült ez a programterv. :))))))

  VálaszTörlés
 2. Ezt mind???
  Sok sikert mindhez!

  VálaszTörlés
 3. Még itthon:)) Próbálom beszuszakolni a cuccokat a táskába, és számolom a perceket. Lehet, hogy még a fülemen is szatyor lesz...

  VálaszTörlés
 4. Bár az idén nem jutok el sehová, azért érdekelne, hogy horgolós tábor nem lesz véletlenül? Vagy kötős-horgolós, majd egyszer?

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó hétvégét!Váltsd valóra a terveidet, és majd mutasd az eredményt.
  ha az eredeti terv szerint telne a nyarunk (és az év) most épp Földváron lennénk nyaralni. onnan biztosan átmentem volna... De nem az eredeti terv szerint mennek a dolgok.

  VálaszTörlés
 6. Imádom, hogy cseppet sem vagy maximalista :D Sok sikert mindenhez!

  VálaszTörlés
 7. Lányok, üdvözlet Nektek! Sokat fogok Rátok gondolni, jó kötögetést, kellemes időtöltést, kevés szúnyogot és a lehető legjobbakat kívánom. Remélem, jövőre ott lehetek én is!
  Az idéniről pedig sok-sok képet kérek és minél részletesebb beszámolót :o)

  VálaszTörlés
 8. Moncsi jelentkezik!

  Reggel óta gyötör a migrén...Sajnálom, és kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat! Innen figyelek, gondolatban, és próbáltam kötni, de nem megy a koncentráció...

  Puszi!

  VálaszTörlés