2010. június 21., hétfő

Furcsa / Interesting




A táska nem érdemel különösebb figyelmet, éppen olyan, mint a kiinduló darab, az érdekes csak az, hogy amint időt szeretnék spórolni, vagyis mágneszárat használok cipzár helyett, hevedert a táska textiljéből készült vállpánt helyett - abban a pillanatban érkezik egy megrendelés azzal, hogy éppen ilyet szeretne valaki, csak éppen cipzárral és/vagy textiles vállpánttal.
Nem értem. Másnál is előfordul?

There is nothing interesting regarding this bag it's the same as the earlier ones but... If I want to save time and use magnetic lock or special belt I always get an e-mail from a costumer who would like to have the bag but with zip and/or fabric-belt.
I can't understand. :o(

9 megjegyzés:

  1. Bizony-bizony nem vagy egyedül. Nálam is előjönnek ilyen furcsaságok. Nem olyan szín, ne mágneszár, ne boci hanem tarka:)

    VálaszTörlés
  2. Ugye? De tudok olyat, aki nem tököl az ilyenekkel, vagy nem is kérik tőle, én nem tudom.

    VálaszTörlés
  3. Aki tömegközlekedik kizálólag cippel kéri.Éppen ezért én már csak olyat készítek, mert már úgyanígy megjártam. A vállpánt pedig úgy az igazi, legyünk őszinték....

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, én ezt tudom, azért is lep meg, hogy másnál ez szóba sem kerül!
    Teljesen igazad van, Magdi!

    VálaszTörlés
  5. Én is kaphatok egy ilyet Zazálea? A másik ugyanilyet csak azért nem vettem, mert én is textil pánttal szeretném... No meg cipzárral. :) Írok mailt mihamarabb.

    VálaszTörlés
  6. Kaphatsz, kedves, de egy árnyalattal világosabb lesz, mert elfogyott ugyanez a festés... de az egy árnyalat szinte nem is árnyalat... :o)))

    VálaszTörlés
  7. Én is a cippre szavaznék. Ám ugye a megrendelő az furcsa "szerzet". Ki tudja mi mozgatja, így mindig mást akar, mint ami számunkra logikus, kényelmes stb lenne. :o)

    VálaszTörlés
  8. Nem mindenkinek zöld a lámpa "látszólag" ugyanazon az úton:-)))))

    VálaszTörlés