2010. január 2., szombat

Egyébként pedig

kép: internet

Ha már úgyis nimbuszrombolás van, akkor elmondom még azt is, hogy tudjátok-e, mi a jó abban, ha a Férjnek régi-új hobbija van? Hát az, hogy most már az egész család meg is őrülhet akár.
Mert nincs is annál jobb, amikor ZM dobol. Óh, nem kell ehhez dobszerkó (az a próbán, de ott legálisan és még örülnek is neki, ne, ez a nagy különbség a család és a zenésztársak között- releváns, mondom én), elég, ha a levegőben dobol, de lehet fokozni a vizuális élményt, mert lehet a kanapén is ám! Ki gondolta volna... Olyan jó hallani a kanapé püfölését, főleg, hogy nemcsak "bárki dobolhat így"-módon teszi, de nem ám, hiszen egy profinak a gyakorlás a lételeme, tehát 25-50-100-as ismétlésekben hallhatja (egyelőre) a család. És örülünk, nagyon örülünk, amikor végre összejön az a fránya ritmus.
Az pedig határozott boldogság volt, amikor sikerült a gyertyán dobverő helyett hikoriból készültet venni, mert azért a különbség az már tapintással is érzékelhető. A kanapén pedig egyértelműen érezhető,másképp szól, kérem szépen.

És ha bárki azt gondolja, hogy este már olvasni lehet halk zene mellett, meg félálomban lenni, akkor kiábrándítom, mert nem, este az ágyban be kell mutatni a napi produkciót, de rengjen ám az az ágy!, különben pedig napközben úgysem hallottad a kanapé/térdcsapkodást, így aztán este csillogó szemmel meg kell kérdezni: és ezt te mikor sajátítottad el, drágám?

9 megjegyzés:

  1. Nagyon jó :-)
    Feldobódtam tőle...

    VálaszTörlés
  2. Nem bírnám! Engem már az is idegesít, amikor valaki egy padon ül és a lábával veri a taktust. Inkábba felállok, vagy szépen megkérem, hogy...

    VálaszTörlés
  3. Én is szoktam kérni, de nem akarok a karrierje útjában állni, ugye... :o))))

    VálaszTörlés
  4. :)))))
    Ejnye, ezek a fránya hobbik:) Mi néhány napja egy bazi nagy csillagászati távcsövet kerülgetünk hol a nappaliban, hol a gyerekszobában, hol a konyhában. Most épp át kell mászni rajta, hogy ki tudjunk jutni a lakásból.
    Mondtam Férjnek, hogy egy mosogatógéppel nem lenne ennyi gond...:))) Valamiért nem reagált:D

    VálaszTörlés
  5. Nálunk a dob, a fuvola és a basszusgitár a menő, én pedig gyakran járok sétálni:)De: varrtam már át egy egész éjszakát a hálószobában...A férjek sorsa a cérna-szöszök kerülgetése is, igaz ez nem hangos!

    VálaszTörlés
  6. Kinek a pap, kinek a papné... :o)))

    VálaszTörlés
  7. Hát ha már úgyis reng az ágy... meg a ritmus is összejön... nem rossz az, mondta Findlay

    VálaszTörlés
  8. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de annak azèrt orulok, hogy nem csak az enyèm talàl ki ilyeneket.

    VálaszTörlés
  9. http://folt-naplo.blogspot.com/2010/01/zazaleanak.html

    csak neked! :-))

    VálaszTörlés