2009. november 28., szombat

Tilda és én / Tilda and me

Tilda és én nem vagyunk nagyon szoros kapcsolatban, zavar, hogy a könyvekben ismétlődnek a minták, hogy rengeteg ötlet már-már nevetségesnek tűnik (spanyolviasz), de azt elismerem, hogy jó a marketing, mindenhol ott a hölgy, és van stílusa - még ha hozzám nem is áll annyira közel.
Viszont most kitaláltam, mi is zavar a legjobban:Tilda babái tulajdonképpen a Barbi-babák textiles változatai. Igen, erre jöttem rá.

Lehet velem nem egyet érteni. :o)

Tilda and me aren't in close rapport with each others. I don't like that patterns usually return with some changes, some ideas seem to be ridicuolus. Besides I have to approve of the marketing, Tilda is everwhere and I am aware of the fact she has an own style- even if I don't prefer it.

But.. now I could recognize what my problem is: the dolls designed by Tilda are the version of Barbi - made of fabrics. They are the same. :o(

It's possible not to agree with me. :o)

6 megjegyzés:

  1. Nahát! Amikor évekkel ezelőtt a Mesterségek Ünnepén hasonló babát láttam, én is ugyanezt mondtam!

    VálaszTörlés
  2. Sosem gondolkodtam ezen, kis túlzás, de van benne igazság. Hosszú haj és comb, fitos orr....babagyár - érdekes gondolataid vannak. Lehet, hogy terhes 'tilda' is van már, akiből kvázi császármetszéssel lehet kivenni a pólyás 'tildát'? Létezik tildás Ken?

    VálaszTörlés
  3. Ken még nincs, de csak az igényekre vár, hogy megszülessen. :o)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos(vagy nem sajnos...), de nekem sem jön be ez a tilda dolog.De én annyival vagyok *elmaradva* tőled, hogy én nem mertem ezt így megírni a blogban.Már *lincseltek* meg email-ben egy pár dolog miatt, ezt már inkább nem vállaltam fel. De szerintem, ha itt olvassák...

    VálaszTörlés
  5. Pont ilyeneken szoktam èn is puffogni, hogy ugyanolyan marketing ès nagyon hasonlò filozòfia van Tilda mogott is mint Barbie mogott. A fogyasztàsròl ès a vàsàrlàsròl szòl ez is. Csak a cèlszemèlyek màsok. Pl. a "Tudatos Fogyasztòk".
    Egyèbkènt Tilda is szèp, nekem tetszik, èn is megvarrnàm, ha tudnàm. Es azèrt mèg mindig puhàbb ès babàsabb mint a Barbie.

    VálaszTörlés
  6. Véletlenül idekeveredtem és el is időztem, mert van sok látnivaló : )
    Ez a Tilda dolog hasonlóan "felbosszantott" (inkább persze megdöbbentett), amikor nemrégiben az Üllői úton egy csöpp kis textilboltban járva azt láttam, hogy halomban sorakoznak a Tilda anyagok! Akkor leesett a tantusz, hogy micsoda iparág épült erre a figurára, aki nem is annyira egyedi, mint azt hittem... : (

    VálaszTörlés