2009. november 18., szerda

A barátságunk kissé... csálé, de jó




Nem tagadom, nálam akadt el a blogbarátság takarója, sok mindent nem tudtam (tudok) mostanában úgy végezni, mint azt kellene, vagy ahogyan azt tőlem elvárják. Ma viszont erőt vettem magamon, s hát igen, maga a varrás igazán nem vett sok időt igénybe, de amíg kitaláltam, mit és hová is varrjak...

Megkerestem Colette levelét, precízen sorrendbe szedte, kinek hányas blokkot, hová kell varrnia. Ennek alapján a 9 darabból álló gyűtemény bal alsó sarka az enyém, az utolsó. Na de.
Az még csak rendjén van, hogy 8 helyett 7 blokkból állt a cucc (bocs), de a sorrend! Az első sor rendben van, utána viszont (4-5-6) valami ismeretlen erő rendezkedett, Belin Judit nem hagyta magát befolyásolni, az ő blokkja középen van, viszont Fércművek Jutkájáé átkerült a másik oldalra (nekem úgy tűnik, mintha a 6. hely helyett a 4. helyre került volna, de lehet, hogy a térlátásom sem a régi), viszont új szereplőként az eredetileg a legalsó sorba besorozott Kdatta blokkja került a másik oldalra, Fércjutka eredeti helyére.
Nem, nem bonyolult!

Ily módon az ominózis sorban csak egy blokk van, az sem azé, aki mellé nekem csatlakozni kellene.

Hű. A gordiuszi csomót az jelentette, hogy akkor én most az eredetileg kijelölt helyemre kerüljek vagy automatikusan csatlakozzam az előtte lévőhöz és időnként még az is felmerült bennem, hogy nyissak-e új sort. :o)

Végül hozzávarrtam magam az előzőhöz, imigyen legalább azt az egy elgondolást megvalósítva, hogy 2 oldalhoz kell csatlakoznom. :o)

6 megjegyzés:

  1. Szerintem a lehető legjobban oldottad meg a dolgot! Szép lett a blokkod! :)

    VálaszTörlés
  2. :D
    dejó hallani valamit a takaró felől! Hát sajnálom, hogy ennyi nyavaja lett..... Olyan jól mutatnak!

    VálaszTörlés
  3. Jót szórakoztam az irományodon, de én csak egy elvi sorrendet állítottam. Abban az esetben, ha valahol a kilencesek közül néhányan összejöttek, a saját szájízük, kényük-kedvük szerint varrhatták a blokkokat.
    Egy kérésem volt csak, hogy jó legyen:-))) Na mindegy... már nagyon várom... az ünnepek alatt fogom befejezni az összeállítását.

    VálaszTörlés
  4. Hát, valóban megspórolhattad volna a gordiuszi csomó kitalálását. Többször írtam mindenkinek, hogy a megadott sorrend nem fontos. Ha gondolod, leírom a blokkvarrásunk akadós történetét, mint ahogyan már Colette-nek megtettem.
    Minden esetre öröm együtt látni a csapatot, ezt őszintén mondhatom.

    VálaszTörlés
  5. Krisztallit, nem kell leírni, vicc volt.Kár, hogy félreértetted, nem számonkérés semmiképpen, olvasd el a felette lévő bejegyzést. :o(

    Kár volt írni, már látom.

    VálaszTörlés
  6. A fotót átmásolnám a blogomba, lehet ugye? Köszi!

    VálaszTörlés