2009. szeptember 13., vasárnap

WAMP a gyerekkel

Rávettem magam (vagy a Középső vett rá, már nem is tudom) egy rövid WAMP-látogatásra, s azt kell mondjam, sok szépet láttam, sok pénzt költöttem (volna), de voltak meglepetések is. Belenéztem táskákba, s láttam olyan, de olyan varrásokat, amelyek a tömegtermelésre jellemző gyors és lelketlen, összecsapott munkákat hozták elém ... a másik oldalon pedig láttam olyan, de olyan eredeti, ötletes és szépséges kivitelezésű alkotásokat, amelyekért érdemes volt kilátogatni.

Emellett leszólítottam egy nőszemélyt (Anyahajó), aki szerintem megkönnyebbüléssel (vagy éppen elszörnyedéssel) láthatta, amint a 18 éves Középső (őszintén szokatlan módon) 2 éveseket is megszégyenítő módon, percenként ismételte, hogy "Gyere már, menjünk már...most!." Már csak a szoknyarángatás hiányzott. Ugyanezen gyereknek tavasszal már felhívtuk a figyelmét, hogy 18 évesen már nem kezd kamaszodni az ember, ha eddig kibírta, most már ne tegye. Talán szólnom kellene neki, hogy időnként két évesnek lenni sem a felnőtté válás jellegzetessége.
Előtte-utána bűbáj, abban a súlyos 5 percben, amikor a szokásos kommunikációs paneleken túlmenő beszélgetést kezdeményeztem volna, akkor nem. Ki érti ezt?

5 megjegyzés:

  1. Ez a "gyere már...,menjünk már..." nálunk most 16 évesen zajlik. Akkor ezek szerint semmivel nem vagyunk elmaradva..???Megnyugodtam!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez néha férjeknél is tapasztalható! De a véleményem a WAMP-ról nekem is hasonló!

    VálaszTörlés
  3. Ó, de sajnálom, hogy nem találkoztunk, mert én is kiszaladtam Somával délután 3-4 körül.
    Hát nekem is vegyes a véleményem a wampról.
    Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Azért az az öt perc is több volt, mint a semmi. Én nagyon örültem, és mert nemrég múltam 18 éves, még pontosan emlékszem, milyen voltam szülős programokon, nem szörnyülködtem, meg semmi ilyesmi. Rendezünk majd egy gyerekmentes randit hamarosan!

    VálaszTörlés