2009. június 29., hétfő

Nagynéni / Bigger one



Hokatának, Zsukkának, Ginának. Ők tudják, miért.

Ez a táska hasonló az előzőekhez, de méreténél fogva már nem is csak szimplán testvér, már-már nagynéni. Jól meg lehet pakolni, de annyira nem, hogy a nőkre jellemző gerincferdülés kialakulásához hozzájáruljon, csak annyira, hogy kedélyesen elférjen, esetenként eltűnjön benne a pénztárca, telefon, zsebkendő, könyv, naptár, fésű, pipereizé, bevásárlólista, ragtapasz, vizespalack, olvasójegy, miegymás. Na jó, kezdők és rendesebbek kedvéért kapott egy szép nagy, belső, osztott zsebet. :o)
A Meskán! (Illetve, ööööö... mire megírtam a bejegyzést, elkelt.)


This bag is similar to the previous bags, it is made of self-coloured flex-fabric with some tulips but the size is different. It's big enough to hide our purse, mobile, hanky, book, calendar, comb, vanity-case, shopping-list, plaster, water bottle, identity card, etc.
For tidy people I prepared a big pocket with 2 boxes!
You can find it in my online-shop,
here.

8 megjegyzés:

  1. Én is élvezem, de nem is értem, honnan jön ez a dolog, mindig a karakteres színeket kedveltem, most meg ezek jönnek ki a kezem alól. :o)))

    VálaszTörlés
  2. Hát ez őőőőőrület!
    Hogy mikre nem vagy képes! :)

    Én ma egy negyedecske táskát, ugyan, dehogy táskát, inkább valami zsákszerűt varrtam...
    Le a kalappal!

    VálaszTörlés
  3. Most kezd gyorsabban menni, de mindig éjjel varrok, aztán a befejezés másnapra marad. Most éppen estére, ezért is ilyen a fotó. :o)
    Ne izgasd magad, begyorsulsz, meglátod! :o)

    VálaszTörlés
  4. Eszméletlen milyen iramban kerülnek ki a szebbnél szebb táskák a kezeid alól... :)

    VálaszTörlés
  5. Hú, nagyon-nagyon szép! Az én táskámnak is csodájára járnak ám:)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem színek szempontjából nem mindegy, hogy falra való patchwork-öt varrsz vagy táskát. A táskának mégiscsak inkább harmonizálni kell a napi öltözettel, egy ágytakaró vagy falikép lehet erősebb, dominánsabb. Szerintem ez lehet a más színek oka.

    VálaszTörlés
  7. Naná, hogy tudom ! Teljesen megtáltosodtál, mióta túl vagy a vizsgákon :))
    Nem csoda, hogy villámgyorsan elkelt ! Igaza van Anyahajónak, ez a szín szinte mindenhez megy. A cipp meg klasszikus, és praktikus :))

    VálaszTörlés