2009. április 28., kedd

A mai reggel

Előre leszögezem, mielőtt bárki azt gondolná, hogy rosszkedvem lenne vagy vígasztalni kell, nem, nem, ez is vicces inkább.

Amikor ma reggel arra ébredtem, hogy a tegnap a fülembe szorult víz még mindig ott lötyög a fejemben és a jobb karom eddig számomra ismeretlen fájdalmat produkál (amiről már tudom, mert tapasztaltak elmondták, hogy "hasogat" a neve), akkor két dolog jutott eszembe:

1. akkor kezdünk öregedni, amikor a barátainkkal ilyen dolgokról beszélünk és nem a buliról

2. tegnap az uszodában rám nézett egy néni és azt mondja, hogy mond valami vicceset, ne legyek szomorú (ezt nem tudom, miből gondolta, mert a fejemből nem sok minden látszódott a sapka és az úszószemüveg miatt). Szóval azt mondja, hogy megkérdezte tőle egy másik néni: Kedvesem, jó ez a víz reumára? Mire ő ezt felelte: Isteni, én is itt kaptam...

Egyébként meg jó lenne fejleszteni az íráskészségemet, mert félreérthető dolgokat írok- igaz, mézzel kenegettek, amikor erőt öntötök belém, csak azt ne gondoljátok, hogy én egy nyafogós csaj vagyok. Van persze az alapbajom, de először is gyógyulok, másodszor a kiindulási állapotom igenis egy vidám, belevaló csaj képét mutatja. Aki ismer, tudja. Ugye, Lomaquilt?

13 megjegyzés:

  1. Szerintem mindenkinek van valami
    " alapbaja ", soha nem gondoltam hogy Te egy nyafogós csaj vagy.
    Küldök Neked egy bödön mézet, legyen szép napod :))

    VálaszTörlés
  2. Akárhogy is van, ebből a bejegyzésből nekem bizony a humorod jött "le", s jókedvűen indul a napom :-)

    VálaszTörlés
  3. Én így, éteri ismeretség alapján sem gondoltam rólad mást:) Tehát alapbaj ide, vagy oda, ne ess kétségbe, átjön a bölcs humorod:)

    VálaszTörlés
  4. Na, kezdek megnyugodni. Nagy kő le. :o))))))

    VálaszTörlés
  5. Legközelebb: 1.úszósapka,2.úszószemüveg,3.füldugó:-)

    VálaszTörlés
  6. Most azon gondolkodom, hogy ismeretség vagy ismerettség?!?

    (Válaszoltam neked a blogomon.)

    VálaszTörlés
  7. A párom éppen ezt mondta ma reggel, vagyis, hogy kell füldugó is. Azt hittem, hogy viccel, de ezek szerint tényleg van ilyen? Olyan leszek, mint egy karácsonyfa lassan....:o)

    VálaszTörlés
  8. Na, ezek a vigyori sárga fejek már jobb hangulatot árasztanak:))
    Füldugó,bizony!!

    VálaszTörlés
  9. Mivel megszülitattak, válaszolok: én Benned egy életvidám jó szervező valakit ismertem meg. Lehet, hogy az irásban adod ki azt, amit magadba zársz! Ez egyáltalán nem baj, mert inkább az irásban jelenjen meg az ami bánt, ezzel kiadod magadból és kifelé továbbra is életvidám leszel. Szerintem sokunknak szüksége van ilyen belső lelkizésre. Hogy ez az idők szava szerint a blogozás, szerintem nem baj. Igy sokan mások is látják, olvassák, hogy kit mi bánt, foglalkoztat és megnyugszik, hogy nincs egyedül. Mert nem hiszem, hogy senki nem küzd belső bajaival! Igy segitünk is egymásnak és talán ez a legjobb, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül!

    VálaszTörlés
  10. Ez a reumás dolog igen jó humorra vall :-D Remélem hamar elmúlik a vállfájdalmad!
    És nekem sem tűnsz nyafogósnak!

    VálaszTörlés
  11. Megvigasztallak, vasárnapi uszodai történetem: egy tízévesforma kislány kérdezi az öltözőben, hogy mi az a lábamon. Tekergek, hogy megnézzem, de nem látok semmit a jól ismert viszereimen kívül. Az az. az mi? viszér kislányom. -Elég ronda. És akkor eszembe jutott, hogy ekkora koromban mindig azt hittem a strandon, hogy az öregasszonyok azért rondák, mert rondák szeretnek lenni. Már rájöttem, hogy nem.

    VálaszTörlés
  12. Millikém,
    a váll nem olyan vészes, csak kellemetlen. :o)

    Márta néni, az uszodában mindenki kap ezek szerint, csak tudjunk rajta nevetni... :o)

    VálaszTörlés
  13. Ha egyszer nyerek a lottón, akkor isten bizony kiadatom a "Márta néni összes"-t... :-)

    Zazálea, ha nagyon magad alatt vagy, akkor egyszer az index fórum keresőjében keresd meg Márta néni régi hozzászólásait, kb. egyharmada garantáltan vissza hoz a röhögéssel az életbe... :-)

    VálaszTörlés