2009. március 4., szerda

Zöld, zöld, zöld / Green, green, green

Elkészültem ezzel is, minden olyan, mint egy lassított felvétel, de lehet, hogy én vagyok olyan. Minden nehezemre esik, s ha próbálok is vidámkodni, még az sem az igazi. Szerintem tuti, hogy ez a szomorkás időjárás az oka, vagyis kívülről jön, nem belülről. :o) Legyen így.

Ezek azok a blokkok, amelyekkel Kicsikató meglepett, akkor még hófehérek voltak, de aztán némi füves kezelés, akarom mondani, teafüves kezelés után metamorfózison mentek át, s lett belőlük enyhén antikolt (hatású, tudjátok, mint az eperízű) blokkcsalád. Ugyanezen változáson ment át az egyébként korát illetően valóban antik lepedővászon, ami viszont meglepően jól , fiatalosan tartotta magát, nem is akart eleinte barnulni. Bezzeg, ha nem akartam volna...


És a tűzőcérnáról el ne felejtkezzem, az a remek, egyszer már "megénekelt" zöld cérna, ami szakad is, meg csomósodik is, de csak nem fogott ki rajtam (bár helyenként igen). :o) Összhatásában egyébként meg tetszik.




8 megjegyzés:

  1. Remélem is, hogy tetszik, mert hogy nagyon szép lett :o)! Mindig csodálom azokat, akik ilyen nagyméretű munkát készítenek, nekem egy kisebb takaró volt a maximum, azzal is szenvedtem, de ez jellemhiba, hogy én nem szeretek napokig dolgozni egy valamin :o). A teafestésről írnál pár szóval?

    VálaszTörlés
  2. Zsukka! Tetszik, tényleg, csak látom a hibákat. Teafestés: én nem vagyok ebben autentikus, egyszerűen vettem indiai teakeveréket (teaFŰ, kb. 180 forint/zacskó), a feléből főztem egy jó erős teát, leszűrtem, majd ebbe beletunkoltam mindent. Direkt nem akartam egységes felületet, így nem nagyon forgattam. Ahogy jött, úgy maradt. :o) De biztos van, aki ennél jobbat tud, én nem tudok várni, megyek a saját fejem után. :o)
    Jellemhiba: szeretnék én olyat, mint neked van...:o))))


    Mszabu: köszönöm! :o)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik!! Zazi, komolyan, öröm neked adni:)))

    VálaszTörlés
  4. Katókám, öröm Tőled kapni! :o))

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű! Csodállak a türelmedért, kitartásodért! JObb kedvet! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, tényleg. Egy technikai kérdésem lenne: Valamivel előrajzolod a tűzést, vagy teljesen ötlet-szerűen csinálod?

    VálaszTörlés
  7. Köszi, lányok, Léda, Neked külön a jobb kedv kívánásért!

    Edige! Néha nem rajzolom előre, néha igen. Ha igen, akkor vízzel oldódó filctollal, s amikor megtűztem, egy vizes szivaccsal lemosom az anyagról. Ismered? Köszönöm az e-mailedet, nagyon hasznos! :o)

    VálaszTörlés