2009. március 3., kedd

Némi varrás is / Some sewing

Ha nem is az elmúlt 2 napban, de varrtam is, igaz, csigatempóban. És persze, zöldben, mert ha szín, akkor a kezem egyértelműen a zöldek felé matat, mielőtt bármi is tudatosodna bennem. :o)

Két neszeszer készült el a már megszokott minta alapján, de rájöttem, hogy kezdem unni, nincs valakinek valami jóféle szabásmintája? Az efféle (egyelőre gondolatbeli) újítás mellett azért remélem, mindenki észreveszi, milyen ötletgazdag, új megközelítést sugalló fényképek jöttek ki a kezem alól. Itt szeretném felhívni a figyelmet a nem kevés célzatossággal középre helyezett képre, ahol is a 2 neszeszer 4 narancs társaságában hívatott jelképezni ezen irányú kreativitásom első lépcsőjét.

Not in the last 2 days but I could sew something, telling the truth, at a snail' pace. Of course, they are in green, if it depends on me I always choose this colour...
I prepared 2 small cosmetic (beauty)-bags of long standing pattern but it's a bit boring. Could somebody suggest me a new pattern? Besides I hope everbody can perceive how gifted I am in taking photos... :o) You can realise my ability if you have a look at the image in the middle of my collage... I think it 's a proof of my talent. :o)

9 megjegyzés:

  1. Nagyon jók, csendélet-művésznő :)

    VálaszTörlés
  2. Én észrevettem. :)
    A zöldem a kedvenc árnyalataim egyike, és a neszibe is tehettél volna narancsszínt, de így is szép. :)Csak a kisördög megszólalt bennem. :)

    VálaszTörlés
  3. Na jó, lányok, és a fotóim?....
    Csendélet-művésznő- ez tetszik...:o)))

    Egyébként Beának igaza van, lehetne egy kis narancssárga is benne, talán nem lenne egyhangú...

    Zsuzsi, lesz nagy ötletbörze, ha egyszer összejövünk...:o)

    VálaszTörlés
  4. Zazikám, pucerváld a postaládád, este zúdítom rád a tutorialokat és pattern-öket és mintákat és leírásokat és pikcsöröket és egyáltalában mindent, amim neszeszer-ügyben van:))

    VálaszTörlés
  5. Csókollak, Kicsikató, a gmail-esre írj, jó? Oda jöhet minden, rendet tettem, várom! Cím a profilomban. Jó a szöveged.... :o)))

    VálaszTörlés
  6. Ahhoz képest,hogy milyen beteg voltál,nagy túlélő művész vagy,nemcsak csendélet-művész!!!!:)
    Pussz! ha én legalább 1 neszeszert varrnék!!

    VálaszTörlés
  7. Elállt a szavam ezektől a fotóktól! Nagyon ügyes vagy...
    Örülök, hogy már alkotsz is, mert ezek szerint jobban érzed magad. Egyébként pedig nagyon szépek ezek a zöldek.

    VálaszTörlés