2009. február 23., hétfő

Mindenre (vagy éppen semmire nem) jó szütyők

Varrni kell, már csak azért is, hogy aztán gyakorolhassam ezt a jó kis programot... Szütyőből sosem elég, mert ebbe teszik a lányok a Labellot, a kisollót, a teatasakokat, mindent. Én a cipzárakkal hadilábon állok, az alsó kettőnél valahogy csak belekerült, de nem a megfelelő módon, aztán tegnap este leültem, s 2 próbavarrás után rájöttem, hogyan lehetne úgy belevarrni, hogy az olyan legyen, amilyennek lennie kell.
És ha valaki azt hiszi, hogy akkor most elégedett vagyok, akkor elmondom, hogy nem, mert felette nagy igyekezetemben olyan szorosan a cipzár mellé varrtam a külső-belső anyagot, hogy alig (mondhatnám sehogy sem) lehet kinyitni. Vagy behúzni- nézőpont kérdése. Most a kettő közötti állapotban van, ami azt jelenti, hogy a praktikum és megfelelő kinézet még nem került összhangba.
Pedig nem ártana. :o)
Nem baj, ebből tanul az ember.

My daughters always need some vanity-bags (I don't know the exact name) which are suitable for Labello, teebags, scissors... I am at odds with zips but yesterday I was trying to solve this problem.
After some hours I managed to sew them (see upper) and the last one is almost perfect. But. I made only a small mistake and the result? It's very difficult to unzip it or close it- it is unpractical. No problem, people can learn from everthing. :o)

6 megjegyzés:

  1. He-he, az ilyeneket neveztük mi el Évivel bármitartónak :-DDD

    VálaszTörlés
  2. Pedig nagyon jók! Ngyon tetszik az anyaguk:)

    Örülök, hogy már láthatlak is! Csak nem otthon vgy?!;-)

    VálaszTörlés
  3. Jajj, de édesek! Főleg az alsók tetszenek nagyon, kis bucinak tűnnek:))

    VálaszTörlés
  4. A zippzár bevarrásával én is hadilábon állok. Legjobb akkor lesz, ha utólag, kézzel varrom bele... Meg kéne már rendesen tanulnom ezt is. :-)

    VálaszTörlés
  5. Majd egyszer egy tanfolyamot szervezek, amelyen minden, hozzám hasonlóan lelkes cipzárvarró megtanulhatja a trükköket...Edige, megyünk együtt!

    Cic! Bármitartó... jóóóóóóóó! :o)
    Julcsi! De igen, itthon vagyok. Elég sokáig...

    Kicsikató! Az alsók kifejezetten bucik, pedig a kezdetkor olyan helyre kis formájuk volt.:o)

    VálaszTörlés
  6. A zippzárvarró tanfolyamra én is jelentkeznék :o)!

    VálaszTörlés