2008. november 18., kedd

Türelem

Na, akkor arról, hogy mennyire vagyok türelmes ember. Ma bejöttem, s bár feltett szándékom volt, hogy néhányszor megsétáltatom a táskát mások irodájának ajtaja előtt, erre ők majd megkérdezik, hogy nahát, meg mi ez, na, ne mondd..... meg hasonlók. Akkor én majd egy kicsit szégyenlősen, meg vonakodva, de előveszem és mutogatom.
Nos, erre az történt, hogy bejöttem, ledobtam a kabátom és átrobogtam a táskával a szemközti irodába és ezt mondtam, minden bevezető nélkül: "Nézd, mit varrtam!"

Ez (azt hiszem) sok mindent elárul a jellememről, s még akik nem ismernek, azok is úgy vélhetik, hogy meglehetősen türelmetlen, izgatott (jobb lett volna azt írni, hogy izgalmas) vagyok.
Akik ismernek (vagy azt hiszik), azok pedig megerősödhetnek abbéli hitükben, hogy agresszív vagyok. :o(

10 megjegyzés:

  1. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy eléggé "direkt" vagy - ami, azért lássuk be, hogy ebben a helyzetben teljesen érthető. Kinek van ideje a mai rohanó világban erre a hosszadalmas előjátékra... :-)

    VálaszTörlés
  2. Ja... azt nem is írtad, hogy megdícsérték-e. Pedig fontos!

    VálaszTörlés
  3. :-))) Azt hiszem, én is pont így tettem volna.

    VálaszTörlés
  4. Én is épp így viselkedtem volna! Én sem tudom az örömömet magamban tartani. Sajnos voltam már olyan helyzetben, amikor ezt nem értették meg, nem értékelték a munkám, így pedig letört a lelkesedésem. :( De remélem, téged nem értek hasonló élmények! Ja, és nekem még mindig nagyon tetszik a táskád!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem mindannyian körbe rohangáltunk volna, mint egy győzelmi zászlóval, ha mi varrtunk volna ilyen klassz táskát. Remélem, értékelték !!

    VálaszTörlés
  6. na,és mi volt a reakcióóóó!!!! Kérjük azt a beszámolót is!:))))

    VálaszTörlés
  7. Höhö :D Legalább nem játszod az agyad... :D Nekem tetszik ez a bele a közepébe.

    VálaszTörlés
  8. Sikert arattam vele... :):) Az vesse rám az első követ, aki nem így tett volna, hanem kibírta volna, amíg valaki észreveszi és megkérdezi!
    Legyünk őszínték, jó lenne türelmesnek és szerénynek lenni. Lenne.

    VálaszTörlés
  9. Sikert arattál,szuper!!! Miket mondtak?

    VálaszTörlés
  10. aranyos történet, én vizuális típus vagyok :-)

    VálaszTörlés