2008. november 19., szerda

Christmas/5

Erősen frusztrál, hogy mindenki lázasan készülődik a karácsonyra, s bár magam is varrosgatok, az én tempóm nem veheti fel a versenyt ... lassan úgy látom, senkiével. :o(
Nem készülnek a kis karácsonyfák a kollégáknak, nem készülnek a saját képeslapjaim sem, összesen 3 nesszeszer áll, de azok is félkészen- szóval, elég siralmas a mérlegem.
Ennek oka, hogy készülünk viszont a filmforgatásra (nem, nem én leszek a főszereplő), minden a nyakamba szakadt, szokás szerint most derül ki, hogy még sincs meg az engedély, hogy nincs aláírva a stábbal a szerződés, aki aláírhatná, az most Berlinben van, szóval a szokásos. Mindezt úgy, hogy hétfőn hajnalban már utazom Zalaegerszegre, majd másnap Komáromba, utána Pesten leszünk 3 helyszínen. Ezt követően elmegyek suliba, ahol meghallgatom, hogy mások (a bezzegék) már be is fejezték az egyik szakdolgozatukat, szerintem már le is adták, én meg ugye... Mindenesetre kész az üzleti tervem, az oktatásmarketingem és a kulturális menedzsment dolgozatom is, tehát, mindenki láthatja, hogy nem lazsálok. Igaz, nem is alszom. :(

Na, evezzünk vidámabb vizekre, mindenki azt mutatja meg, amije van, hát, én ebben a sorban az elmúlt évekre hagyatkozom, már csak a múltból élek, he-he-he.



Mert ugye, az értékéből mit sem von le, hogy legalább 3 éve készültek, de inkább több...?
Azóta már valószínűleg az enyészeté lettek, feltéve, hogy a gazdájuk használta is őket, nemcsak díszként (értsd: porfogóként) álltak a konyhában. Mert én használnám.

Ha kicsit még jobban összekapom magam, akkor még talán a Legnagyobb pullóvere is elkészül idén, ami viccként hangzik, de nem az. Ezért az egyért nagyon sajnálom, hogy a TV-nézés kimarad az életemből, mert milyen jó is akkor kötögetni, az már olyan békés nagymamás, nem? A házibálványra szánt időm a Híradóra korlátozódik le, fél órás napi kötéssel meg kissé lassan halad a dolog. :(
De attól legalább nem kell félnem, hogy kinövi, ezen a korszakon már jócskán túl vagyunk. :)

7 megjegyzés:

  1. Ejjh, ha én ilyen előző évi termésből élhetnék...:)) Ma megláttam a karácsonyi anyagokat a méteráruboltban és rájöttem, még annyi mindent kéne mevarrni karácsonyig, hogy el se jutottam gondolatban se odáig... Azért lehet, hogy bespájzolok egy keveset...:)

    VálaszTörlés
  2. úgy várom már, hogy befejezd az időrabló tanulmányaidat, és kedvedre, na meg a mi kedvünkre varrogathass! olyan szépek ezek a darabok is! Kitartás!

    VálaszTörlés
  3. Ne idegesítsd magad olyannal, amin nem tudsz változtatni, az egész készülődés örömét elveszi. Szépen, nyugiban, elkészül, ami elkészül.
    Különben is, legalább a quiltet nem kilóra mérik :))

    VálaszTörlés
  4. Nekem az a kis házikós nagyon bejön! :)

    VálaszTörlés
  5. Hát, lányok, megint csak odajutottam, hogy milyen jó is nekem, hogy Ti vagytok... Köszönöm!

    Jelzem, én is várom, hogy vége legyen a sulinak, hogy én mennyi mindent fogok akkor csinálni.........majd néztek nagyokat!!! ):):):):):

    VálaszTörlés
  6. Ja igen, és annyiszor akartam már írni, de most tényleg: Hogy én hogy járnék isibe megint és milyen szívesen küszködnék dolgozatírással! Mindenki azt akarja, ami nincs?

    VálaszTörlés
  7. :-) a szomszéd füve zöldebb.Viccet félretéve:ez nem(ne legyen)lóverseny.
    Persze könnyű mondani,de mégis...

    VálaszTörlés