2013. december 13., péntek

így állok, feleim

Most pontosan úgy állok, hogy ha már csak 3 órákat alszom per nap, akkor az 5-6 hete elkészített* ütemterv alapján a kiszámolt termékszám 80 %-ának a 60 %-a lesz készen a végleges határidő utáni második hétre.
Lőjetek le, ha én ezt még egyszer.

* nyugodtan, kockás papír és naptár és kávé és süti mellett

10 megjegyzés:

  1. Jaj, kedves Rita, te is? Kegyetlen mazochizmus (a családdal szemben meg szadizmus) ez, az iparművész adventi programja. Mit advent... ehh. Ha a hajtás nem lenne elég, a kimerültség is ott, van, mert hajnalig meló, amiatt lebetegedés van, az egész miatt meg hatalmas para, neurózis, idegbetegség. Házimunkára idő már nem jut, minősíthetetlen közállapotok, és mindenki egyen, amit talál. Még jó, ha a család nem menekül el... DE MÁR CSAK 9 NAP és vége! Juhhé!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amikor tegnap kiderült, hogy MÉG EGY megrendelésről elfelejtkeztem (persze, nem mondtam, szimplán lebeszéltük az átadás-átvételt), akkor azt hittem, most szúrom ... n magam.
      most komolyan, akarom én ezt?
      na jó, akarom, de így többet nem bírom, öregszem, vagy mi van.

      szóval, te is, fiam, Brutus?

      Törlés
    2. igen, én is öregszem, Caesar :-)

      Törlés
  2. Minden évben fogadkozás, aztán minden év végén ugyanaz. Kitartás, mindjárt vége!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. soha többet. most mondom és szeptemberben szóljatok, légyszi, mert ez most betett nekem.

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nekem biztos lesz még tőled táskám ebben az életben, de egy dolgot megígérhetek, nem karácsonyra. Az én szakmám is ilyen, fogtechnikus vagyok, és mindenki úgy gondolja, hogy a karácsonyi vacsoráját az új fogacskáival szeretné elfogyasztani. Aztán később rájönnek, hogy ez nem volt jó ötlet, de az már rajtam nem segít. Még szerencse, hogy most gyesen vagyok. De jövőre, ha minden jól megy, én is részesülök majd újra a hajtásból sajna :( Hát már most sem repkedek örömömben, ha rá gondolok.

    VálaszTörlés
  5. Zazi, mi javítana az arányon: ha csak két órát aludnál vagy lenne plusz két kezed egy újabb varrógéppel? puszi

    VálaszTörlés