2013. május 13., hétfő

utána

Én a wampon remekül, de tényleg,  jól van, hoyg 4-kor menetrendszerűen meguntam / elfáradtam és én akkor már csak haza leginkább, de még utána is annyi jóban volt részem.
Nem fogok álszerénykedni, lett egy szuper bevétel, ami éppen jókor és nagyon jókor, de azért komolyan, hát milyen vásárlóim vannak, hoznak horgolt nyuszit, baglyokat, meg csokikat, hozzák a humorukat.Én ennyit wampon tán még soha nem nevettem, az hizlal? vagy fogyaszt? vagy hogy van?
Mondjuk, még nem pakoltunk ki a kocsiból, benne a tegnapi cucc, sztem egy wampos sem ilyen rendetlen, mint mi, én ma még rá sem néztem, annyira elfáradtam.



5 megjegyzés:

  1. :) Én egészen biztosan nem pakolnám ki a következő menetig, de tudjuk, hogy rendetlenségben verhetetlen vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Régebben egy borúsabb bejegyzésedre írta valaki, hogy jönnek a jobb dolgok. Te azt válaszoltad, hogy hiszel még ebben?
    Igen, hinni kell benne és bízni.

    Gratulálok, jó volt olvasni a wampos beszámolót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm!
      tényleg jó volt a wamp, de azért én nem vagyok optimista. humoros vagyok,meg vicces (remélem!) és mélyen hiszek az Úrban, de nem vagyok optimista. alapvetően fent és lent vagyunk az életben, ez biztosan így van, és vannak hullámvölgyek, a kérdés már csak az, milyen mélyek a völgyek, s mi az, ami onnan már fent-nek tűnik.

      de ez nem egy negatív komment most ám, ne vedd úgy!

      Törlés
  3. No, én meg pont erről maradtam le...:-(
    Mentségemre szóljon, hogy a Doktorúr libegőzni vitt helyette. ;-)
    Gratula a sikeres vásárhoz Rita, ez nem is csoda, nagyon klassz dolgokat vittél! Hamarosan ismételsz, ugye? Remélem! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. libegőzni? és még mondod is. szép....:)
      ismétlek, de 20 % egy darabig nem lesz,az a helyzet...

      Törlés