2013. április 13., szombat

felvillan, elalszik

Tudom, hogy nagyon kínos nem írni a beszámoló második részét, de tényleg elkapott valami, ill. most valami olyan fázisban vagyunk, hogy a vírus el kíván kapni, én viszont cselesen elhajolok előle, így mindig csak valami szélemet éri - ezért jó a nagy kiterjedés, valamit biztosan elér.  Mindenesetre nem tudom, hoyg ez még a befelé vagy már a kifelé haladás, de hogy nem jó, az biztos.

Hogy senki kétségbe ne essen, annyit azért felvillantok, hogy a szállásadónővel már oly intim beszélgetésbe is keveredtünk, hoyg elárultam neki, miszerint én minden reggel megkérem a férjem, hoyg legyen szíves dugja már be nekem és Zé minden reggel be is dugja nekem. Mindezt pironkodás nélkül meséltem, mert már ilyen viszonyban vagyunk, na. (aki tudja a megfejtést vagy van tippje, az vissza ne fogja magát)
Meg olyan is történt, ami csak jóbarátokkal, hogy engem ott lehánytak, kérem és csak vihogtunk rajta. Egyik esetben sem álltam alkohol befolyása alatt, ezt azért fontos adalékinfó.
Szóval, hoyg legyen némi flash a weekend-ről, a többit a vírusirtás után.


7 megjegyzés:

  1. Fülbevaló? Kávéfőző, kenyérpirító? :o)

    VálaszTörlés
  2. Mamma mia! Sürgösen el kell rohannom a helyörségbe megdögönyözni ezt a szépséges kispamutot!! <3
    A khm...dugásról meg...ez speciálisan a reggelhez kötött? Nekem valamiért a telefontöltö ugrott be elsönek, de aztán lehet nem. Kaja is lehet akár, amit a sütöbe gyömöszöl az a drága ember, vagy nem tudom..Ne csigázz!!!

    VálaszTörlés
  3. Laptop, vagy esetleg valamilyen hosszabító?

    VálaszTörlés
  4. egészen szörny, hoyg senki nem gondol szex-re, egészen szörny!
    ;)

    VálaszTörlés
  5. Dehogynem gondoltunk, csak ott egyértelmű, hogy mit hova... :o)

    VálaszTörlés