2013. február 19., kedd

diplomatikusan

Éltem már meg szebb napokat is, mit mondjak. Másfél hónap telt el ebből az évből, de felőlem akár vége is lehetne. Minden szempontból, de főképpen a magaméból.

8 megjegyzés:

  1. Ilyet ne is gondolj!!! Ez az év, bárkivel is beszélek róla, mindenkinek nehezen indul, de meg kell próbálni kihozni belőle a legjobbat! Remélem nemsokára boldog Zazi leszel! :-)

    VálaszTörlés
  2. A február az évnek egy nagyon sötét, nagyon depresszív, nagyon kiábrándító időszaka. De nemsokára üvegszemünkön a fagy fölengedend, és akkor jókedvet és ifjuságot hazudunk, rendben?

    VálaszTörlés
  3. Jönnie kell már a tavasznak! Érzem, akkor majd kicsit fellélegzünk.

    VálaszTörlés
  4. Hasonképpen érzek én is... :(
    Pozitív személyiségnek tartottam magam eddig, de ez az év eleje... MONNNYON lE!

    VálaszTörlés
  5. Tudom nem vigasz, de nem egy vidám időszak nekem sem. Fő motívum a kitörési pont keresése abból, amiből és közben jól jön az én saját imám, Pilinszky Infinitívusz-ának mantrázása:
    " Még ki lehet nyitni. És be lehet zárni.Még föl lehet kötni. És le lehet vágni. Még meg lehet szülni. És el lehet ásni."
    Szóval ez csak egy periódus. Ami ugye múlik. Jön a jobb, az újabb, a másabb, a "valamilyenebb". Mondják. Közben meg alkalmazni kellene a már megszerzett "okosságokat, okosságainkat", "amékokat" nem is olyan egyszerű, ha rólunk van szó. Nem könnyű, de akarni kellene akarni. Kellene.

    VálaszTörlés
  6. Nem tudok én erre semmi okosat mondani, pedig nagyon is tudom, milyen ez, csakhogy én nem tudok ilyenkor erről beszélni, jó, hogy te legalább igen. Egyebekben pedig aarkushoz csatlakoznék.

    VálaszTörlés
  7. A számból vetted ki a mondatot...

    VálaszTörlés